Elfogták a Mercedesből lövöldöző férfit

Vágólapra másolva!
Családi problémák miatt zavarodott meg, és ezért lövöldözött - vallotta az a férfi, aki szerdán a Ferencvárosban egy fekete Mercedesből kihajolva háromszor is a levegőbe lőtt. A BRFK másfél nap alatt elfogta.
Vágólapra másolva!

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki szerdán egy fekete Mercedesből a levegőbe lövöldözött a IX. kerületben. Az incidens február 29-én délben történt a Thaly Kálmán és a Mester utca sarkán: valaki gázpisztolyból három lövést adott le a levegőbe. Senki nem sérült meg. A rendőrséget a járókelők hívták ki, de mire a helyszínre értek a járőrök, a fekete Mercedes eltűnt.

A BRFK felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást. A tanúk leírása alapján azonosították a fekete autót, majd elmentek a tulajdonos lakására, de nem találták ott "a gépkocsit február 29-én valójában használó személyt" - olvasható a BRFK közleményében.

A rendőrök megtudták, hogy a feltételezett tettes, S. Mihály a VIII. kerületi Kőris utca egyik házában lehet, ahol végül sikerült is elfogni. A házkutatás során előkerült egy gáz-riasztó fegyver.

Az elfogott férfi a kihallgatása közben bevallotta, hogy ő lövöldözött, és ezt "családi problémák okozta zavartsággal" indokolta.