Elloptak egy mobiltelefonnal megrakott kamiont

kamion, mobiltelefon,  közel egymilliárd forint értékű szállítmánnyal loptak el egy kamiont 2012. szeptember 28-án délután Vecsés külterületén, de az elkövetőket néhány órán belül elfogták a rendőrök.
Vágólapra másolva!
Közel egymilliárd forint értékű szállítmánnyal loptak el egy kamiont péntek délután Vecsés külterületén, de az elkövetőket hamar elkapta a rendőrség.  
Vágólapra másolva!

Egy magát rendőrnek kiadó ember Vecsés külterületén pénteken megállított egy mobiltelefonokat szállító kamiont, majd társaival a két kamionsofőrt feltehetően fegyverrel megfenyegette, és a járművet ellopta. Az elkövetők a két gépkocsivezetőt Ócsa erdős részére vitték, s ott hagyták megkötözve. A sofőrök nem sérültek meg.

A rendőrség azonnal megkezdte az elkövetők felkutatását, és néhány órán belül megtalálták az ellopott kamiont Budapesten, a XVIII. kerületben. Az elkövetők a kamion szállítmányát - több raklap mobiltelefont - akkorra már átpakolták. A nyomozók a XVIII. kerületi Lakatos utcában elfogták K. Pál 30 éves, K. Péter 27 éves vecsési, M. Henrik 32 éves szegedi és P. István 46 éves budapesti lakost, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A helyszínen megtalálták az ellopott, 900 millió forint értékű szállítmányt is.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Nyomokat rögzít a rendőrség az ellopot kamionon