Kiakadt Andor Lászlóra a Daily Mail

Vágólapra másolva!
Nagyon megharagudott Andor László uniós biztosra a brit Daily Mail újságírója. A szerző hosszú cikkben ecseteli, hogy milyen szörnyű hely Magyarország, ahol a romák nyomorúságos kunyhókban élnek, a zsidók pedig rettegnek.
Vágólapra másolva!

Hihetetlen arcátlanságnak nevezi a Daily Mail egyik újságírója csütörtöki cikkében, hogy Andor László, az Európai Unió munkaügyi biztosa undok országnak nevezte Nagy-Britanniát, amiért az korlátozni akarja az unió más országaiból érkező munkavállalók juttatásait.

Michael Burleigh újságíró hosszú bekezdésekben sorolja fel, hogy mi a véleménye Magyarországról és az Orbán-kormányról. Többek között azt írja, hogy az ország egyre antidemokratikusabb, jelen van a rasszizmus és a bevándorlásellenesség. "A magyar gazdaság folyamatos válságban van" – írja a szerző, aki szerint Orbán Viktor egy tekintélyelvű kormányt irányít.

Szó esik "hírhedten cigányellenes" Jobbikról is. Az újságíró szerint a romák Magyarországon nyomorúságos kunyhókban élnek, úszva az adósságokban, néhányan emiatt arra is rákényszerülnek, hogy a saját lányukat adják el prostituáltnak.

Egyenruhás félkatonai gengszternek nevezi az Új Magyar Gárda tagjait, akik fekete csizmában, nadrágban, fehér ingben és fekete mellényben masírozva félemlítik meg a településeken az ott élő romákat. Szó esik a romagyilkosságokról és Gyöngyöspatáról is. A szerzőt nagyon megbánthatták Andor szavai, mert Horthy Miklós tetteit is felrója a cikkben, és azt írja, hogy ma Magyarországon a zsidók annyira szenvednek az antiszemitizmustól, mint sehol máshol Európában.

A cikk végén még megemlíti, hogy furának tartja, amikor egy olyan ország oktatja ki Nagy-Britanniát, amelynek jelenlegi kormányát többször is bírálta az Egyesült Államok.