A motoros nekihajtott a rendőröknek, aztán el akart pucolni

Vágólapra másolva!
Nem állt meg a rendőröknek a győri motoros, hanem előbb a járdákon igyekezett meglógni, aztán elütött egy biciklist, majd magával rántotta az egyik rendőrt. A menekülés oka nem derült ki, de a motor csomagtartójából előkerült egy kiskutya.
Vágólapra másolva!

Megsérült egy rendőr, amikor el akartak kapni egy motorost Győrben. A rendőrök a Baross hídról a Szent István útra kanyarodó motorost meg akarták állítani, de ő ahelyett, hogy megállt volna, nekihajtott a rendőrautónak, majd a járdára hajtott és el akart menekülni - írta a Kisalföld.

A járőröknek a járdán elsőre nem sikerült elkapniuk, mert áthajtott egy másik járdára, ahol a Teleki út közelében elütött egy kerékpárost. Ekkor sikerült utolérni, de a férfi, miközben megpróbálták leszedni a motorról, gázt adott, és egy darabon magával húzta a rendőrt, aki könnyebben megsérült. Végül sikerült megállítani, és megbilincselni.

Egyelőre nem derült ki, hogy miért akart elmenekülni a férfi a rendőrök elől, de a Kisalföld azt megírta, hogy a motor átvizsgálásakor egy remegő kölyökkutyát találtak az ülés alatti csomagtartóban.