Dobrev Klára várandós

Dobrev Klára; Gyurcsány Ferenc Budapest, 2014. május 25.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára leadja szavazatát Budapesten az Áldás Utcai Általános Iskolában kialakított 5-ös számú szavazókörben az európai parlam
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára leadja szavazatát Budapesten az Áldás Utcai Általános Iskolában.
Vágólapra másolva!
Gyermeket vár Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége. A kisbabát február közepére várják. Egyelőre nem tudják, hogy fiú- vagy kislány növekszik az anyaméhben. A volt miniszterelnöknek egy lánya és három fia van. Közösségi oldalán Deutsch Tamás is gratulált Gyurcsány Ferencnek.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc első házasságából két fia született: Péter 26, Bálint 24 éves. Második felesége, Dobrev Klára két gyermekkel ajándékozta meg: Anna 18, Tamás 17 éves.

A gyerekvállalásra voksoltak Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A 42 éves Dobrev Klára ismét várandós - tudta meg a hvg.hu. Az információt a boldog férj is megerősítette, de Gyurcsány Ferenc szerint még nem tudják, hogy kisfiú vagy kislány lesz a következő családtag, így a nevén sem gondolkodnak egyelőre.

Dobrev Klára évekkel ezelőtt úgy nyilatkozott a gyermekvállalásról, hogy bár 30 éves kora környékére tervezte az első gyermekét, úgy alakult az élete, hogy már 24 évesen anya lett, de ezt egyáltalán nem bánta meg, sőt örült, hogy kis korkülönbség volt a gyerekek között, mert így mind a négyen jól megértették egymást.

Valószínűleg most sem lesznek nagy csatározások házon belül - azon biztosan nem fognak összeveszni, hogy valamelyik nagyobb testvér kisajátítaná a kicsi játékait.

"Végre egy jó hír Gyurcsány Ferencről (és Dobrev Kláráról). Szívből gratulálok!" - így reagált közösségi oldalán Deutsch Tamás a Gyurcsány-család bővülésére.