Alelnökével utazott nyaralni a kitiltási ügybe keveredett NAV-elnök

NEM CSILLAG DEZSŐNÉ, TILOS HASZNÁLNI
VALÓS NÉV BODÓ KATALIN !!!
NEM CSILLAG DEZSŐNÉ, TILOS HASZNÁLNI VALÓS NÉV BODÓ KATALIN !!!
Vágólapra másolva!
Csillag Dezsőné is érintett lehet az USA-ból való kitiltás ügyében.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, Vida Ildikó alelnökével, Csillag Dezsőnével együtt ment nyaralni. Legalábbis ő is ott volt a bécsi repülőtéren szerda hajnalban, amikor az RTL Klub híradója megpróbálta szóra bírni Vida Ildikót arról, valóban kitiltották-e az USA-ból korrupció gyanúja miatt. Az elnök elhárította az érdeklődést, csak annyit mondott, hogy nyaralni készül.

Csillag Dezsőnéről szerda este írta meg a Hvg.hu, hogy ő is érintett lehet a kitiltási botrányban, egy másik NAV-ossal, Dávida Mariannával, az ellenőrzési főosztály vezetőjével együtt. Egyikük sem nyilatkozott az ügyről, így nem tudni, hogy valóban érintettek-e. A kitiltási botrányban a legutóbbi információk szerint hatan érintettek, de pontosan nem tudni, hogy kicsodák. Őket azért nem engedi be az USA, mert korrupció gyanúja merült fel velük szemben. Az amerikaiak nem árulják el a neveket, a magyar kormány tagjai pedig nem mondanak semmi érdemit az ügyben. Csak azt ismételgetik, hogy az amerikaiaktól várnak segítséget.

Egyetlen kézzel fogható fejlemény, hogy a szerdai kormányülésen megvizsgálták az egyik amerikai növényolajgyártó (Bunge Zrt., a Vénusz gyártója) az áfacsalásokkal kapcsolatos jelzését. Többen előzetes letartóztatásban vannak, a kormány újabb információkat vár az amerikaiaktól.