Újra dolgozik a pedofíliával vádolt természetgyógyász

Vágólapra másolva!
Ismét rendel az a 74 éves masszázsterapeuta, akit 2007-ben vádoltak meg nevelt fiai molesztálásával. A férfit első fokon el is ítélték, majd másodfokon új eljárás kezdődött az ügyében. Pácienseivel nem maradhat egyedül. 
Vágólapra másolva!

Újra gyógyít az a természetgyógyász orvos, akit korábban pedofília miat­t fogtak perbe, írja a Blikk. A nevelt kisfiainak molesztálásával vádolt és első fokon öt és fél évre elítélt, 74 éves Jack C. hetente háromszor rendel egy belvárosi rendelőben, de egyedül nem fogadhat beteget, csak egy kollégája felügyeletével dolgozhat.

A doktor ügye 2007-ben kezdődött: az akkor 6 és 7 éves, észt származású nevelt fiai korukhoz képest túlságosan élethűen rajzoltak le szexuális jellegű helyzeteket, amire az óvónőjük figyelt fel. Az ügy miatt a kiropraktort első fokon elítélték, másodfokon azonban a bíróság eljárási hibára hivatkozva új eljárást rendelt el. A Blikk úgy tudja, a büntetőeljárás még tart. A férfi három évet volt előzetes letartóztatásban.

A masszázsterapeuta a Blikknek megerősítette, hogy újra dolgozik, és csak úgy rendelhet, ha egy kollégája is jelen van. A férfi továbbra is azt mondja, nem követte el azt, amivel vádolták, és a stras­bourgi Emberi Jogi Bírósághoz fordul, hogy tisztázza magát.

Kövesse az Origo híreit a Facebookon is!