Százezer aktivistát vár a Fidesz a kampánycsapatába, őket a rezsifórumokon kezdték el verbuválni. A cél, hogy minden háztartásba eljusson a párt.

A Fidesz aktivistáinak minden háztartásba el kell jutniuk február 15., a hivatalos kampánystart után – mondta a Magyar Hírlapnak Gyürk András, a párt kampányfőnöke.

"Egyéni jelöltjeinknek fejenként legalább ötszáz ajánlást kell összeszedniük az induláshoz, ám nekünk még ennél is nagyobb célunk van, mindenkihez el akarunk jutni, ehhez pedig motivált aktivisták kellenek" - mondta a kampányfőnök a lap szerdai számában. Hozzátette, ezért küldtek levelet Kubatov Gábor pártigazgatóval közösen a Fidesz tagjainak, miután Áder János köztársasági elnök kihirdette az országgyűlési választások április 6-i időpontját. A levélről a Magyar Nemzet számolt be.

Gyürk András szerint rezsigyűléseiken személyesen lehet jelentkezni Fidesz-aktivistának. Hangsúlyozta, a napokban bejelentett huszonhétezres kampánycsapatuk még bővül, a cél százezer aktivista mozgósítása - írja az újság.

Kövessen minket Facebookon is!