Pásztor Albertnek elege van az idegenek uralmából

2014.08.26. 21:52

Biztonságos és gyarapodó Miskolcot akar Pásztor Albert, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az Együtt miskolci szervezete, és a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület által támogatott független polgármesterjelölt. Bejelentette azt is, hogy a szükséges ajánlásokat már összegyűjtötte. 

Pásztor Albert azt mondta: az utcákon, a lakásokban, a választási irodákban sokan támogatásukról biztosították, az ajánlások gyűjtését folytatják, az ajánlásokat a törvényes határidőn belül leadják. A baloldal által támogatott polgármesterjelölt bejelentette azt is, hogy összegyűlt a polgármester jelöltségéhez szükséges ajánlások többszöröse, miként összegyűlt annyi aláírás, hogy „csapatunk tagjait képviselőjelöltként nyilvántartásba vegyék”.

Pásztor Albert a héten közölte, hogy Miskolc belvárosában kampányirodát és infopontot nyitott, ahova bárki betérhet beszélgeti, problémákat jelezni. Pásztor Albert akkor egyebek mellett azt is elmondta: azért akar polgármester lenni, hogy csapatával visszaadja Miskolcot a miskolciaknak. „Véget vetek a várost semennyire sem ismerő, hozzá nem értő emberek uralmának!” - szögezte le. Mint fogalmazott: rendet, biztonságot, nyugalmat, békét szeretne.

Programpontjai között szerepel az is, hogy a közgyűlésben valamennyi frakcióval együtt kívánja szolgálni a város érdekeit, újra helyzetbe hozná a miskolci szakembereket, vállalkozókat, vállalkozásokat.