Iszonyatos családi dráma Kislétán

Kiszabadították a rab kislányt
Vágólapra másolva!
Saját 11 éves kislányát tartotta rabságban egy házaspár a Szabolcs megyei Kislétán. A gyermek alig evett, alultáplált volt. Azt mondták, azért zárták be, mert „visszapofázott”.  
Vágólapra másolva!

Legalább egy éven át tartotta éjszakánként, majd délutánonként is bezárva 11 éves lányát egy kislétai pár. Az alultáplált, mindössze 21 kilós gyermeket a spájzból kialakított, két négyzetméteres, fűtetlen helyiségbe zárták, ahol világítás sem volt. Egy bili és egy matrac volt az összes berendezés.

Vizet kért

A szörnyűség akkor derült ki, amikor a kislány egy apró ablakon át vizet kért. Ezt meghallotta egy falubeli. Amikor egy másfél literes palackot akart odaadni, a lány azt mondta, az nem jó, mert „akkor anyu rájön”, hogy valakivel szóba állt. A falubeli ekkor értesítette a családvédelmi szolgálatot.

Ezen az ablakon öntötte ki a pisit Forrás: Police.hu

A rendőröknek és a családvédőknek a gyermek azt mondta, hogy az anyja haragszik rá.

Ez volt a "nevelési módszer"

Az anya elismerte, hogy bezárták a kicsit. Azt mondta, hogy tavaly március óta tartják fogva, akkor vették ki az iskolából, magántanuló lett. Szerinte gyermekük kezelhetetlen, lopott az iskolából, „visszapofázott” a tanárainak, ezért alkalmazták ezt a „nevelési módszert”.

A kislány egyszer valóban elvette egyik osztálytársa szendvicsét.

Az anya azt is felrótta a kislánynak, hogy bepisil. Ugyanakkor fogva tartása helyén nemhogy vécé, de folyó víz sem volt. A megtelt bili tartalmát a kislány öntötte ki a helyiség egyetlen aprócska ablakán a szomszédos üres telekre.

Szabadlábon vannak

Itt élt a gyerek Forrás: Police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság 18 év alatti személy sérelmére, annak sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettével gyanúsítja a szülőket, akik szabadlábon védekeznek. A párnak még van négy gyereke, őket egy lakásotthonban helyezték el – írja a Zsaru Magazin.