Előzetesben a drogos szegedi asszonyverő

Vágólapra másolva!
Nem volt túl jó éve tavaly annak a szegedi nőnek, akit a férje decemberben többször is megvert, január 1-jén pedig bezárt a 10. emeleti lakásukba. Azzal is megfenyegette, hogy megöli. Most előzetes letartóztatásban van. 
Vágólapra másolva!

A férfival tavaly decemberben történhetett valami, mert akkortól kezdte bántani a feleségét. A hónap végén többször is megverte az asszonyt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A zaklatás január 1-jén is folytatódott. Akkor dél körül a lakásba zárta be a nőt, a kulcsokat elvette tőle, és telefonálni sem engedte. Az asszony órákig volt a lakás foglya.

Sikerült a szökés

Mikor az asszonynak sikerült megszöknie, kórházba ment, ahol látleletet vetetett, utána pedig az egyik ismerőséhez menekült. A férje azonban ott is megtalálta, megint megverte, és egy késsel megfenyegette, hogy megöli. A dühöngő férfit a rendőrök fékezték meg.

Kábítószerezett a férj

Vizeletmintát vettek a férfitól, és kiderült, hogy drogozott. Ezután házkutatást tartottak nála, és kábítószert találtak. Most személyi szabadság megsértésével, zaklatással és kábítószer-birtoklással is vádolják, és előzetes letartóztatásba helyezték – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség.