Saját TV-je is volt a Kun-Mediátornak

Vágólapra másolva!
Elköszönt a karcagiaktól a Mediátor Televízió egyszemélyes stábja csütörtök reggel a televíziót tulajdonló Kun-Mediátor botrányát követően.
Vágólapra másolva!

Szórakozás nélkül maradtak a karcagiak: a Kun-Mediátor botránya miatt lehúzta a rolót a Mediátor Televízió. A tévé saját készítésű műsorait esténként két órában láthatták a karcagi kábeltelevízió előfizetői. "Ars poeticánk, hogy a Mediátor Tv-ben legyen benne minden, ami szórakoztató" - hirdette magát a televízió.

Búcsú a nézőktől!

Posted by Mediátor Tv on 2015. április 16.

Csütörtökön a következő - helyesírási hibás - üzenettel köszönt el a Facebookon nézőitől a Mediátor TV: "Kedves Nézőink! A Kun Mediátor Utazási Iroda alkalmazottjaként, a tulajdonában lévő Mediátor TV egy személyes stábjaként elbúcsúzom Önöktől. Köszönöm töretlen figyelmüket, felém nyújtott segitségüket és szeretetüket! Tisztelettel: Csontos Gabriella".

20 milliárd tűnhetett el

Az Origo számolt be róla, hogy több milliárd forintot sikkaszthatott a karcagi D. Sándorné, akit lányaival és unokáival együtt egy egész város keres. A Kun-Mediátor Kft.-nek több száz ember utalhatta el megtakarítását, hogy a pénzügyi tevékenységet is végző cég befektesse azt. Karcag városa ugyan nem fektetett be pénzt, de a legalább kétszáz károsultnak összesen akár 20 milliárd forintja is bentragadhatott.

Ekkora összeg már a kormány figyelmét is felkeltette. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be, hogy április 22-én tárgyal a kormány a Kun-Mediátor ügyéről. Egyelőre azt sem lehet tudni, mi lesz a károsultakkal, hasonlóan a Hungária Értékpapír Zrt.-hez. Jövő kedden utcafórumra várja a Kun-Mediátor károsultjait Gyurcsány Ferenc DK-elnök Karcagon.