Kegyetlen futtatót vett őrizetbe a Nemzeti Nyomozó Iroda

News, letartóztatás börtön bilincs rendőrség bűncselekmény
Vágólapra másolva!
Több mint két évig dolgoztatta prostituáltként 17 éves barátnőjét egy 34 éves férfi. Kecskeméten kezdték, majd az olaszországi Riminiben folytatták a munkát. A férfi csaknem 10 millió forintot vett el a lánytól.  
Vágólapra másolva!

Kecskeméten kezdte prostituáltként dolgoztatni az akkor 17 éves barátnőjét egy 34 éves abonyi férfi 2013 áprilisában. A rendőrség szerint júliusban már az olaszországi Riminibe költöztek és a férfi ott dolgoztatta tovább a lányt még két évig.

Kattant a bilincs a futtató kezén (illusztráció) Forrás: Thinkstock

A gyanú szerint a férfi meghatározta, hogy naponta mennyi pénzt kell megkeresnie a lánynak, és azt is, hogy hol dolgozhat, és miket teljesíthet a kuncsaftoknak. A lány a valamivel több, mint két év alatt csaknem 10 millió forintot kereset, aminek a nagy részét a férfi elvette tőle és felélte.

A férfi elfogásáról a Terrorelhárítási Központ az alábbi videót készítette:

Ha a lány ellenkezett, vagy panaszkodott valamiért a férfi megverte, a rendőrség megfogalmazása szerint „kegyetlen módszerekkel bántalmazta.” Most őrizetbe vették, és kerítés és kitartottság miatt indítottak eljárást ellene – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.