Ripost: Juhász Péter politikai tőkét akart kovácsolni a szakításából

Szégyelld magad, Orbán" tüntetés, Juhász Péter,
Szégyelld magad, Orbán" tüntetés Juhász Péter szervezésében 2015 szeptember 13.
Vágólapra másolva!
Nem megy tovább az együtt élés, ezért szakítottak párjával - írta Juhász Péter, az Együtt politikusa arról, hogy elhagya őt a felesége. A Ripost úgy tudja, a szakítás mögött ennél jóval több áll: a család máról-holnapra élő, folytonos anyagi bizonytalansággal járó életéből lett feltehetőleg végképp elege Juhász feleségének, és lényegében elmenekült a három gyerekkel, máshol keresett biztosabb érzelmi és anyagi támaszt magának.
Vágólapra másolva!

Juhász Péter korábban a Facebookon maga jelentette be, hogy szakítottak a párjával. "Úgy tűnik, az együttélés most így nem megy. Ezért szakítottunk. Nem ragoznám tovább, ezt is csak azért oszotom meg veled, hogy tőlem tudd meg, ne valamelyik bulvárlapból, ami követ egy bokorba." - áll a bejegyzésben.

A Ripost - megbízható értesülésre hivatkoza azt írja - az igazság egészen más: feleségének férje zavaros életéből, félvilági kapcsolataiból, de mindenekelőtt

a család máról-holnapra élő, folytonos anyagi bizonytalansággal járó életéből lett feltehetőleg végképp elege.

A portál szerint az asszony lényegében elmenekült a három gyerekkel, máshol keresett biztosabb érzelmi és anyagi támaszt magának, és úgy tudni, pánikszerűen hátra kívánta hagyni mindazt, amit a férje összességében jelent.

A Ripost azt írja: Juhász a politikai ellenfeleit vádolta meg becsődölt magánélete, neje és gyermekei pánikszerű lelépése miatt, vagyis

megpróbált előre menekülni, a kínos helyzetből is politikai előnyt kovácsolva.

Ripost: Politikai tőkét kovácsolt volna Juhász a kínos helyzetből Fotó: Szabó Gábor - Origo