A félelem mentette meg a nemi erőszaktól

Vágólapra másolva!
A debreceni házaspár áthívta magukhoz a közelben élő nőt. A férj felajánlotta, hogy hazakíséri, de közben megpróbálta megerőszakolni. Jogerősen 10 év börtönre ítélték.
Vágólapra másolva!

Bűnös az a debreceni férfi, aki erőszakos közösülés kísérlete, magánlaksértés és testi sértés miatt állt a bíróság elé. Ráadásul többszörös visszaeső - ezért 10 év börtönre ítélték, és feltételesen sem engedhetik szabadlábon.

Ismerték egymást

A férfi már régóta kiszemelhette magának az assszonyt, ezért is vette rá feleségét, hogy hívják meg magukhoz 2012 augusztusában. A nő átment, majd mikor az esti órákban hazaindult, a férfi felajánlotta, hogy elkíséri. Mikor becsukódott mögöttük az ajtó,

a férfi hirtelen megragadta a nő karját,

és a pincelejáróhoz vonszolta. Azzal fenyegetőzött, hogy megöli, ha sikít, és felszólította, hogy elégítse ki orálisan. Az asszony nem tette meg, erre a férfi letolta a nadrágját és nemi szervéhez szorította a nő arcát.

Az áldozatot csak az mentette meg, hogy a sokk miatt bevizelt, a férfi ugyanis ezt látván közölte, hogy

most elengedi, de később megerőszakolja.

Másnap a férfi megjelent az asszony házánál, és az ajtón dörömbölve követelte, hogy engedje be. A nő lánya hívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a férfit. "A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett" - közölte a Debreceni Ítélőtábla.