Emberrablás előzte meg a kocséri háztüzet

Vágólapra másolva!
Volt feleségét rabolta el egy kocséri férfi, de a rendőrök órákkal később csak az emberrabló holttestét fedezték fel egy kiégett házban. A rendőrség büntetőeljárást indított – úgy tudjuk, emberölési kísérlet gyanújával nyomoznak.
Vágólapra másolva!

Emberrablás előzte meg a Pest megyei Kocséron történt lakástüzet. Mint korábban az Origo is beszámolt róla, kedd reggel az Ady Endre utcában csaptak fel a lángok, amik átterjedtek a ház előtt parkoló autóra is.

A tűzoltók egy férfi holttestét fedezték fel a kiégett épületben, de az is gyorsan kiderült, hogy

az áldozat halálát nem a tűz vagy füstmérgezés okozta.

Belehalt az emberrablásba

A rendőrség későbbi tájékoztatása szerint a férfi pár órával korábban emberrablást követett el Abonyban: hajnali öt előtt erőszakkal autóba tuszkolta volt feleségét, és Kocsérra hajtott vele.

A bejelentés alapján nyomába eredő rendőrök ugyanakkor már csak a holttestet találták meg a leégett házban.

Homályos ügy

Az elhurcolt asszonyt nem sokkal később egy jászkarajenői tanyán találták meg, információink szerint életveszélyesen sérült az emberrablás során.

Az üggyel kapcsolatban ugyanakkor még sok a tisztázatlan részlet. Nem tudni,

hogyan került a válságos állapotú nő az elrablása után Jászkarajenőre, ami több mint 10 kilométerre található Kocsérról.

Még nem egyértelmű, hogy mi okozta a volt férj halálát, illetve magát a tüzet – és egyelőre az sem kizárt, hogy

lehetnek további szereplői a bűnügynek.

Emberölési kísérlet történt?

A rendőrségi helyszínelés és a tűzvizsgálat jelenleg is tart. Beluzsárné Belicza Andreától, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől úgy tudjuk, a rendőrség emberölési kísérlet gyanújával indíthat eljárást a Kocséron történtek miatt.