Minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya a Jobbiknál

Vágólapra másolva!
Minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya zajlik a Jobbiknál - mondta Hollik István a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. Kovács Bélával, Simicska Lajos pártjának európai parlamenti képviselőjével kapcsolatban amerikai, európai és magyar hatóságok gyanúja is az, hogy az oroszoknak kémkedett. Emellett uniós költségvetési csalással is gyanúsítják. 
Vágólapra másolva!

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a Fidesz és a KDNP nevében tartott szerdai sajtótájékoztatóján példátlannak nevezte azt, ami a Jobbiknál zajlik. Kovács Béla "az Európai Unió ellen egy idegen hatalomnak kémkedhetett, és ezért valószínűleg komolyabb pénzeket is kapott, amiből valószínűleg a Jobbik kasszájába is juthatott" - fogalmazott.

Hollik István azt mondta, nem sokat lehetett megtudni Kovács Bélától a szerdai ügyészségi meghallgatása után, de azt megerősítette, hogy találkozott orosz diplomatákkal. Éppen ezért itt az ideje, hogy az ügyben Vona Gábor, a Jobbik elnöke is színt valljon egyebek mellett arról: miért falazott eddig Kovács Bélának - tette hozzá.