Migránskvóták: újabb MSZP-s politikus bukott le

Vágólapra másolva!
Két éve még befogadta volna a migránsokat Szentgyörgyi József, Halásztelek MSZP-s polgármestere, most azonban már tagadja, hogy ilyen állítást tett volna. Az internet azonban ezúttal sem felejt - ahogy nem felejti párttársai hazugságait sem.
Vágólapra másolva!

Az Európai Unió Bíróságának szerdai kvótadöntését követően a Blogstar oldalán egy írás jelent meg, aminek az volt a címe, hogy Szeged és Halásztelek fogadhatja be a migránsokat. A cikkben szerepelt egy kép, amit mi is alább közlünk. Ebben Szentgyörgyi József, Halásztelek MSZP-s polgármesterének egy több mint kétéves bejegyzése látható, amiben kifejezte a szándékát, hogy szívesen látna migránsokat a Pest megyei településen.

Ezt írta Halásztelek MSZP-s polgármestere 2015 májusában Forrás: Origo

Miután most a Blogstar felelevenítette ezt a bejegyzést, a következő párbeszéd játszódott le a Facebookon:

Szentgyörgyi szerint álhír a korábbi bejegyzése Forrás: Facebook

Később ezt a bejegyzést törölte az MSZP-s polgármester. Azonban ezt a saját Facebook oldalán is szóvá tették:

Az MSZP-s polgármester később is tagadott Forrás: Facebook

Szentgyörgyi itt tovább tagadta, hogy ő írta volna a korábbi bejegyzést, majd amikor ismét idézték neki, onnantól kezdve nem reagált a kommentelő felvetésére.

Ahogy azt tegnap megírtuk: Ujhelyi István szocialista, Molnár Csaba és Niedermüller Péter DK-s politikusok is kínos helyzetbe kerültek. Ők azért, mert a kvótanépszavazás kampányában váltig állították, hogy az Európai Bizottság nem is akar kötelező kvótát.