Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia

Tuzson: A kormány elutasítja a Soros-tervet

2016. 07. 22., Erdély, Kerekasztal beszélgetés, Szabadegyetem, Tusnádfürdő, Tusványos Tuzson Bence Bakondi György
Vágólapra másolva!
A magyar kormány élesen és határozottan elutasítja a Soros-terv minden pontját, továbbra sem támogatja, hogy évente egymillió migránst engedjenek be Európába, ellenzi a határkerítés lebontását, a migránsoknak szánt 9 millió forintos segélyt, a kötelező kvótát, és visszautasítja a közép-európai országok megbüntetését is - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.
Vágólapra másolva!

Az államtitkár elmondta: elfogadják, hogy Európában vannak bevándorlóországok, ugyanakkor azt kérik, hogy a bevándorlóországok is fogadják el, hogy vannak olyan államok, amelyek nem szeretnének migrációt.

Tuzson Bence: A kormány elutasítja a Soros-tervet Adrián Zoltán - Origo

Hozzátette: mivel

Magyarországon ebben a küzdelemben az ellenzéki pártokra nem számíthatnak,

ezért a kormány ismételten a magyar emberekhez fordul, és arra kéri őket, hogy akinek fontos Magyarország függetlensége, szuverenitása, fontos Magyarország biztonsága és nemzeti kultúrája, az vegyen részt a Soros-tervről tartandó nemzeti konzultációban.

Kérdésre válaszolva az államtitkár elmondta: a napokban készen lesznek a nemzeti konzultáció kérdései, amelyeket hét témakörben fogalmaznak meg, és ezt követően a lehető legrövidebb időn belül elindul a konzultáció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről