Viccesnek tartja a Jobbik, hogy korlátozza a sajtószabadságot

Bud Spencer és Terence Hill
Vágólapra másolva!
Egy Bud Spencer-Terence Hill fimrészlettel válaszolt az Origónak a Jobbik sajtóosztálya arra a kérdésünkre, hogy miért nem ment el Havas Henrik a Vona Gáborról írt könyve bemutatójára, és miért korlátozták a sajtószabadságot. A nyíltan antiszemita alakulat viccesnek szánt válasza azt mutatja, hogy nincsenek válaszaik a kérdésekre.
Vágólapra másolva!

Óriási botrány volt Vona Gábor könyvbemutatóján, mert a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik el sem ment az általa írt mű bemutatójára.

A rendezvényről ráadásul kitiltották a Jobbiknak nem tetsző sajtó képviselőit, így az Origót is.

Mindezzel kapcsolatban kérdésekkel fordultunk a baloldali fordulatot végrehajtó párthoz.

Többek között azt szerettük volna megtudni, miért nem ment el Havas a bemutatóra, és miért korlátozták a sajtószabadságot. Válasz helyett egy filmrészletet küldtek az "És megint dühbe jövünk" című alkotásból. Ezt:

A párt válaszát nézve arra jutottunk, hogy minden bizonnyal már maguk sem tudják, mit kezdjenek a mostani helyzetben. Annyi a botrány körülöttük, annyira közel állnak a pártszakadáshoz, hogy már szalonképes válaszokra sem képesek.

A botrányos könyvbemutató

Mint arról korábban beszámoltunk, Vona Gábor mellett üresen maradt egy szék a róla szóló könyv bemutatóján. Oda ültették volna le Havas Henriket, a szerzőt. Csakhogy neki most jó oka van arra, hogy ne találkozzon újságírókkal

Éppen szexuális zaklatással vádolja Baukó Éva, aki azt mondta, hogy Havas megzsarolta, ha nem fekszik le vele, kettétöri a karrierjét.

A Ripost beszámolója szerint Vona önmagát fényezve, hosszasan dicsérte magát és politikáját a könyvbemutatón, amire, hogy ne lehessen kényelmetlen kérdéseket feltenni, csak a Jobbik-Simicska lakájmédia képviselőit engedték be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!