Vágó István dadogott, Hernádi Judit inkább hallgat Havas Henrikről

Vágólapra másolva!
Továbbra is „síri csend és hullaszag” jellemzi a balliberális oldalt Havas Henrik zaklatási ügyeiben. Mint ismeretes, egy héten belül két ismert televíziós személyiség, Baukó Éva és Molnár Anikó is beszámolt arról, hogy a „tanár úr” zaklatta őket és erőszakosan visszaélt a helyzetével. Az esetnek van politikai vetülete is, mivel pár napja jelent meg Havas könyve Vona Gáborról, amivel az antiszemita Jobbik elnöke azt akarta bizonyítani, hogy már megváltoztak és teljesen elfogadhatóak a baloldaliak számára is, hiszen lám egy baloldali újságíró szentel könyvet a kutyákat-macskákat simogató pártelnök fordulatos életének.
Vágólapra másolva!

Mivel nem karcolta meg a két zaklatási ügy az ellenzéki értelmiségiek ingerküszöbét, ezért gondoltuk utánajárunk, hátha mégis elmondják az álláspontjukat a máskor hangos véleményvezérek Havas felháborító udvarlási szokásai kapcsán.

Első körben megkérdeztük Havas színésznő barátját, Hernádi Juditot, akivel a Heti Hetesben együtt próbálkoztak a poénok gyártásával. Hernádi Judit azonban nem kívánta kommentálni az esetet, nem volt véleménye.

Hernádi Judit Forrás: Wikipédia

Ahogy nem kívánt nyilatkozni az Origónak, Vágó István, az egykori kvízmesterből gyurcsányista agitátorrá és a DK elnökségi tagjává vált médiaszemélyiség sem.Válasza csak egy dadogás volt:

Hát akkor ennyi.

Vágó egyébként máskor nagyon karakán véleményt szokott megfogalmazni Facebook-oldalán és különösen szenvedélyes tud lenni, ha a Fideszt, vagy a kormányt kell gyalázni. Most mégsem volt ennyire szószátyár, az egykori kollégája mocskos ügyei kapcsán.

Vágó István, televíziós műsorvezető Forrás: MTI/Kallos Bea

Nos, miután ez a kör kudarcot vallott, gondoltuk, megpróbáljuk elérni Havas, Atv-beli hölgykollégáit, hogy mondják el álláspontjukat nőként az esetről.

Azonban sem Krug Emiliát, sem Jaksity Katát nem sikerült elérnünk, Bombera Krisztina pedig, mivel épp külföldön tartózkodott, sajnos nem hallotta a kérdéseinket. Hát van ilyen.

Sándor Zsuzsa bírónő megdöbbentő reakcióját már megírtuk, aki elmondta, hogy

De érdemben ő sem reagált a rendszeres házigazdája ügyeire.