Luxusban dőzsöl az élettársát verő Juhász Péter

Vágólapra másolva!
Miközben a hét végén kiderült, Juhász Péter milyen brutálisan bántalmazta volt élettársát, a PestiSrácok.hu egyik olvasója fotókat küldött a lapnak, amin az látszik, hogy a folyamatosan támogatásokért kolduló és a családjának a gyámügyi jelentések szerint anyagi bizonytalanságot hazudó Juhász továbbra is luxuskörülmények között él. A képeken nemcsak az a Saab látszik, amit Juhász az Igazmondó Alapítványon keresztül saját célra használt, hanem egy új hétszemélyes, új rendszámú Lancia is. Ez Juhász új kocsija. Emellett az is kiderült, hogy Juhász az I. kerületi Aladár utca egyik villaépületében bérel lakást, potom négyszázezer forintért.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét részben megváltoztatja és azt állapítja meg, hogy az alperes megsértette a felperes, Juhász Péter, jóhírnévhez és magán- és családi élet tiszteletben tartásához fűződő személyiségi jogát azzal, hogy 2018. február 12. napján a www.origo.hu oldalon „Luxusban dőzsöl az élettársát verő Juhász Péter" címmel közzétett írásában valótlanul állította, hogy a felperes veri az élettársát és a nők elleni erőszaktól sem riad vissza, valamint valótlanul híresztelte, hogy brutálisan, fizikailag bántalmazta, megütötte, terrorizálta, illetve úgy megverte volt élettársát, hogy fel sem tudott kelni.

Miközben a hét végén kiderült, Juhász Péter milyen brutálisan bántalmazta volt élettársát, a PestiSrácok.hu egyik olvasója fotókat küldött a lapnak, amin az látszik, hogy a folyamatosan támogatásokért kolduló és a családjának a gyámügyi jelentések szerint anyagi bizonytalanságot hazudó Juhász továbbra is luxuskörülmények között él. A képeken nemcsak az a Saab látszik, amit Juhász az Igazmondó Alapítványon keresztül saját célra használt, hanem egy új hétszemélyes, új rendszámú Lancia is. Ez Juhász új kocsija. Emellett az is kiderült, hogy Juhász az I. kerületi Aladár utca egyik villaépületében bérel lakást, potom négyszázezer forintért.

I. kerületi, Aladár utcai villalakásba költözött nemrég, egyúttal Saab luxusautóját egy, a rendszáma alapján új, hétszemélyes Lancia egyterűre cserélte le Juhász Péter - írta a PestiSrácok.

Ebben a budai villában él Juhász Péter Forrás: PestiSrácok

A portál olvasójának levelében az áll, hogy egy ideig mindkét autót használta, de jelenleg már csak a Lanciát vezeti. A PestiSrácok levélírója a lakás tulajdonosától úgy értesült, hogy az Együtt elnöke havonta négyszázezer forint bérleti díjat fizet.

A magát a korrupcióellenes harc keresztes lovagjának hazudó Juhász nem sokkal az után költözött be a korábbi bérleményeinél is drágább lakásba, hogy

tévécsatornák kamerái előtt arra panaszkodott: a rezsijét, a telefonszámláját sem tudja fizetni, borotvára sincs pénze,

barátai által összegyűjtött, használt ruhákban jár. Még a számlaszámát is mutogatta, ahova utalni lehet neki.

Az Igazmondó Alapítvány tulajdonában álló Saabot saját céljaira is használta a politikus Forrás: Pesti Srácok

Juhász a PestiSrácok szerint kínosan ügyel arra, hogy soha, semmi ne legyen a nevén, az említett Saab is az Igazmondó Alapítvány tulajdonában állt. A Lanciára kitalált konstrukció is hasonló. A politikus a közösségi médiában eközben rendszeresen közzéteszi kirándulásait, színházi élményeit, vagy

az olyan luxusnyaralásait, amikor például Nizzában, saját költség nélkül üldözte a korrupciót családja és barátai társaságában.

Később kiderült, hogy az utat Bojár Gábor, a Graphisoft és az óbudai magánegyetem alapítója finanszírozta, aki szerint az ördöggel is érdemes összefogni a kormányváltásért.

Még a ház előtt áll a Saab, de már a Lancia is használatban van Forrás: Pesti Srácok

Évek óta beszédtéma a közéletben, hogy az említett Igazmondó Alapítványnak papíron ugyan semmi köze nincs Juhász Péterhez – aki az egyik alapító – a szervezet mégis a politikus egyfajta önsegélyező egyesületeként működhet. A cégbírósági adatok szerint a csaknem három éve létező alapítvány bevételei az éves kötelező beszámolók adatai szerint

az utóbbi esztendőkben megemelkedtek, ahogy azokból a nem részletezett személyi, dologi kiadások is.

Az Igazmondó Alapítványról tudni kell, hogy a Soros György által tízmilliókkal támogatott Majtényi László alapította. Majtényi nem is csinált titkot belőle, hogy szoros kapcsolatban van a bevándorláspárti spekulánssal, akivel többször is találkozott személyesen. Soros összesen legalább 137 milliót adott Majtényi egyik intézetének.

Az Igazmondó Alapítvány azzal a hangzatos céllal jött létre, hogy fellépjen a korrupcióval szemben, Majtényi asszisztálásával azonban nagyon hamar Juhász Péter privát céljai szolgálatába állt.

Ezen a képen azért látszik, hogy a Lanciába száll be a pártelnök Forrás: Pesti Srácok

A PestiSrácok.hu megkereste az alapítvány egykori első kuratóriumi elnökét, Simon Mihályt, aki azt mondta, hogy hál' Istennek már évekkel ezelőtt megszabadult a Juhász-féle társaságtól. Simon azt állította, abban az időben az alapítvány semmilyen formában nem finanszírozta Juhász Péter személyes kiadásait, illetve megélhetését. Ennek ellentmond, hogy Juhász magáncélra is használta az alapítvány tulajdonában álló Saab gépkocsit, például ezzel utazott családjával a horvátországi nyaralására 2016 nyarán.

Juhászról a hétvégén derült ki, hogy terrorizálta, fizikailag és verbálisan is bántalmazta volt élettársát. A Tények vasárnapi adásában bemutatott gyámhatósági dokumentumok szerint Juhász Péter brutálisan megütötte gyermekei édesanyját. A házban a gyerekeire veszélyes közegészségügyi viszonyok voltak, és előfordult az is, hogy Juhász a gyerekei előtt drogozott. A gyámügyi dokumentumok szerint a balliberális politikai elit ünnepelt sztárja úgy megverte volt élettársát, hogy az asszony fel sem tudott kelni.

A gyámügyi papírokból az is kiderül, hogy Juhász nagyfokú anyagi bizonytalanságban tartotta élettársát és a gyerekeket, vagyis azt hazudta nekik, hogy nincs pénzük.

Az ép ésszel felfoghatatlan jelenetsorok között kirajzolódik Juhász valódi énje: az ellentmondást nem tűrő, gátlástalan, hatalomcentrikus, ugyanakkor sikertelen politikus képe, aki a nők elleni erőszaktól sem riad vissza, ha a pillanatnyi helyzete úgy kívánja.