Nagyon kedves volt egy bűnszervezetnek a jobbikos Staudt Gábor

Staudt Gábor Jobbik Választás Staudt Gábor Választás Staudt Gábor
Staudt Gábor
Vágólapra másolva!
A Pesti Srácok  újabb megdöbbentő videót tett közzé, ezúttal nem a meztelen polgármesterről, a beosztottját anális szexszel fenyegető Janiczak Dávidról, hanem párttársáról, Staudt Gáborról. Az oknyomozó portál forrása arról beszélt, hogy egy milliárdokat elcsaló bűnszervezet a jobbikos politikus karrierjét akarja támogatni. Nem a bűnözökkel barátkozó jobbikosnak a napjai ezek, hiszen Staudtnak fontos szerepe lehet a napokban kirobbant jobbikos vesztegetési ügyben. Ismert a politikus aláírása is rajta van azon a szerződésen, amelyiken a Jobbik le akarta fizetni a kigazdákat.
Vágólapra másolva!

Újabb, a Jobbikra meglehetősen kínos videót tett közzé a Pesti Srácok. A tizenkét perces felvételen egy milliárdokat elcsaló bűnszervezet kiugrott tagja beszél. A kitakart arcú férfi azt állítja, hogy a nemesfémmel nyerészkedő bűnszervezet politikai karrierjét akarta segíteni a jobbikos Staudt Gábornak. A PS-nek kitálaló, korábban halálosan megfenyegetett férfi a beszélgetés során kiemelte, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egykori alezredese irányította a bandát. Ennek azért van jelentősége, mert a volt alezredes éveken keresztül Staudt Gábor bizalmasa és tanácsadója volt.

Az oknyomozó portál forrása hozzátette, hogy kettőjüknek komoly politikai céljaik voltak: a jobbikos Staudtból „minimum belügyminisztert", az alezredesből pedig államtitkárt akartak csinálni, persze egy nemlétező Jobbik-világban.

A beszélgetésből kiderült, hogy a bűnbanda az áfacsalás után sem hagyott fel a bűncselekmények elkövetésével és egy Bálint nevű ismerősük közreműködésével komoly vállalkozókat károsítottak meg.

A döbbenetes videót itt tudja megnézni:

Nem igazán Staudt Gábor napjai ezek, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy a jobbikos vesztegetési botrányban is komoly szerepe van. A Mandiner által nyilvánosságra hozott Jobbik-FKgP szerződésen ott díszeleg a jobbikos politikus szignója, tanúként. A kisgazdák Szabó Gábor, jobbikos pártigazgató mellett ellene tettek feljelentést választási csalás miatt.

Staudt Gábor Fotó: Polyak Attila - Origo