Csúnyán lepontozták diákjai Tordai Bencét, nagyon rossz tanárnak tartották

Tordai Bence boríték demonstráció dohány FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY tiltakozó akció tüntető boríték demonstráció dohány FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása SZEMÉLY tiltakozó akció tüntető Budapest, 2013
Budapest, 2013. május 4. Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért (PM) elnökségi tagja dohányt morzsol egy kormánypárti képviselőnek címzett borítékba az Együtt 2014 - PM választási szövetség Tiltakozzunk a Fideszes dohánymaffia ellen! címmel megrendezett tiltakozó akcióján a Képviselői Irodaház előtt 2013. május 4-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
„Csak a kitartóak bírták szusszal”- többek között így értékelték a Metropolitan Egyetem korábbi hallgatói Tordait.
Vágólapra másolva!

Tordai Bence 2007 és 2016 között kutatásmódszertant és társadalomtörténetet tanított a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, a mai Metropolitan Egyetemen. 2013 és 2016 között diákjai a Mark my Professor oldalán monotonnak, érthetetlennek, előadásmódját pedig egyenesen borzalmasnak találták. Egy értékelő azt írja:

Egy másik hallgató kommentje pedig a következő:

Tordai Bence Forrás: MTI/Mohai Balázs

Volt olyan is, aki egyszerűen csak „felejthető figuraként” említi. A szavazó diákok 2,76-os átlagot adtak Tordainak, aki az előadásmódjára kapta a legkritikusabb értékelést, mindösszesen 2,3 pontot.

Tordai Bence alacsony pontszámot elért eredménye azért is különös, mert a képviselő korábban facebook oldalán épp arról írt, hogy olyan iskolát kell létrehozni, ami a diákokért van, és ahonnan érvényes tudással és jól hasznosítható készségekkel jönnek ki a fiatalok.

Tordai Bence azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy – a teremben egyébként nem tartózkodó – miniszterelnökhöz tegezve beszélt, majd az Echo TV-ben az öltönyös, negyvenes, úriemberként viselkedő, magázódó műsorvezetőt, Velkovics Vilmost letegezte.