Vona Gábor Coelhóvá változott a pártháború kellős közepén

Vágólapra másolva!
A Jobbik néppárti szárnya egymással verseng, ki tud nagyobb hülyét csinálni magából minél rövidebb idő alatt. Vona Gábor most alaposan feladta a leckét, talán még Z. Kárpát Dániel, alelnök Star Wars-os performanszát  is veri, pedig ez tényleg nem volt könnyű feladat. Az expártvezér Coelho szintű mondatokkal kezdett el ömlengeni saját magáról közösségi oldalán. Miközben a pártja a szétesés szélére sodródott. Ez tényleg csúcs.
Vágólapra másolva!

Valami egészen furcsa és megmagyarázhatatlan dolog történik a Jobbik néppárti szárnyához tartozó politikusainak fejében a pártszakadással párhuzamosan. Alighogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frissen újraválasztott alelnöke, újrázó parlamenti képviselője lement a Könyvhétre két jobbikos alapszervezet önfeloszlatása között Star Wars bábukkal fotózkodni, Vona Gábor is előbújt a semmiből.
A bukott pártelnök ragyogó ritmusérzékkel szállt be a hülyeségi versenybe.

Éppen ma írtuk meg, hogy Pongrátz András, Jobbik-alapító közleményben szólította fel a Jobbik vezetőit, többet ne hivatkozzanak elhunyt testvérére, Pongrátz Gergely '56-os hősre. Arról is beszámoltunk a mai nap során, hogy továbbra sincs vége a kilépési hullámnak, egyre többen hagyják ott a pártot.

Mi tesz ebben a roppant kellemetlen helyzetben a párt korábbi vezetője? Coelho stílusában kezdi el magát fényezni közösségi oldalán, és arról ír, hogy az esze már készíti a jövőbeni terveit. Miközben kifut alól a pártja.

Akármilyen hihetetlen, de jelenleg ez a helyzet, ez az állapot a Jobbik vezetésében. Elképzelhető, hogy Z. Kárpát és Vona fogadtak egymással, ki tud nagyobb őrültséget csinálni ebben a nehéz időszakban, de az is lehet, hogy szimplán maguktól ilyenek. Mindenesetre itt vannak egy csodálatos embernek a csodálatos gondolatai.

– írja az elérzékenyült expártvezető közösségi oldalán, akinek a feladatait hol rosszul, hol jól a külvilág alakítja. Hogy ne kelljen annyit beszélni a pártszakadásról, inkább elkezd magáról beszélni, egészen szuperül sikerült. Végre valami igazán érdekes is kiderült: Vonának a szíve mutatja az utat, az esze pedig készíti a terveket, de sajnos többet nem is akar elárulni.

Az expártelnök által feltöltött fotón a parlament sejlik fel titokzatosan a háttérben, nem kell feltétlenül Einsteinnek lennünk, hogy kitaláljuk, miről is van szó. A kérdés ettől persze még marad: miért pont a pártszakadás kellős közepén volt erre szükség? Hiába kérdezi meg valaki erről Vonát, nem biztos, hogy tudja a választ. Hiszen Z. Kárpáttal hülyeségi versenyben van.