Vona elismerte: Simicska Lajos a médiájával a Jobbikot támogatta

Simicska Lajos
Vágólapra másolva!
A vloggernek állt expolitikus a fake news nagyiparos HVG-nek azt mondta, nem volt lehetőségük visszautasítani, hogy a régi Magyar Nemzet és a régi Hír TV felületet adjon nekik. Beismerés!
Vágólapra másolva!

A Jobbik egészen a tegnapi napig tagadta, hogy a korábban Simicska Lajos érdekeltségében álló médiumok aránytalanul nagy médiamegjelenési lehetőséget biztosítottak számukra, erősen megtámogatva őket a kampányban. Hivatalosan a párt nem ismerte el az együttműködést, azonban az áprilisi választás közeledtével egyre nyilvánvalóbbá vált az összjáték. Az Origo még tavaly összegyűjtötte ezeket a jeleket, itt olvashatóak.

A pártpolitikától elvileg visszavonult, vloggernek állt Vona Gábor a HVG-vel beszélgetett, amiről egy rövid videó került fel a fake newsban első portálra - szúrta ki a 888.hu. Arra a kérdésére, miszerint elfogadná-e most is az oligarcha segítségét, a Jobbik korábbi elnöke a következőképpen válaszolt:

Majd így folytatta:

Ezzel lényegében Vona Gábor beismerte, hogy mind a Hír TV, mind a Magyar Nemzet a Jobbikot támogatta – tette hozzá a 888.hu.