Gyurcsány részegen tárgyalt az ellenzékkel

Gyurcsány Ferenc
Vágólapra másolva!
Teljesen unalmasan zajlott volna az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról, ha Gyurcsány Ferenc nem készült volna egy kis extra műsorral. A DK-s politikus ugyanis a Pesti Srácok cikke szerint részeg volt a találkozón.
Vágólapra másolva!

Mindezt az LMP-s Vágó Gábor mondta el, aki hozzátette, hogy nagyon köszönik a meghívást a DK-nak, igazán kedves gesztus volt. – Igaz, a pogácsa közepesen száraz volt, de még így is hagy némi kívánnivalót maga után a vendéglátó, Gyurcsány Ferenc viselkedése – mondta a kecskeméti jelölt, majd ezzel folytatta:

Vágó állítja, mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében ittas volt a DK-s pártelnök, ezen nincs mit szépíteni – írja a PestiSrácok. Az eseményről készült amúgy videó is, az LMP-s politikus pedig nagyjából a 7. percről beszél Gyurcsány önző viszkizéséről. Egyébként már a felvétel elején látszik, hogy a pártelnök igen furcsán görbíti a teret.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc, úgy tűnik, megfáradt a sok kampányolásban, és az is lehet, hogy

néhány itallal próbálta meg enyhíteni a stresszes kampányhangulatot.

Ezt azonban pont rosszkor tette, hiszen épp egy fránya sajtótájékoztatót kellett (volna) tartania. Hát ez nem igazán sikerült. Kész kabaré!