Semmiről sem tudnak a pásztói csecsemőgyilkos gyerekei

2018.01.29. 10:40

Egyedül nevel három gyereket a pásztói csecsemőgyilkossággal vádolt nő élettársa. Mónika gyerekei  semmiről sem tudnak, mert ő nem mondta el nekik, mi történt, és még nem is találkozott a párjával, pedig nagyon szeretné tudni, miért tette.

Megrázó gyilkosság történt Pásztón. Pár héttel ezelőtt kiderült, hogy valaki megölt és feldarabolt egy kisbabát. A gyilkosságra pedig úgy derült fény, hogy egy kutya bevitte egy házba a halott csecsemő levágott fejét. H. Mónikát vádolják újszülött gyermeke meggyilkolásával. A pásztói csecsemőgyilkosként elhíresült asszony párja képtelen elmondani gyermekeinek, mit tett az anyjuk. 

Még nem találkozhattam Mónival, pedig nagyon szeretnék. Fel akarom végre tenni neki azt a kérdést, hogy miért tette ezt?

- mondta a Borsnak a nő élettársa.

A férfi most egyedül neveli két közös gyereküket és Mónika előző kapcsolatából származó gyereke is velük él. Azt mondja, az volt a legfontosabb, hogy a kicsik együtt maradjanak, ne szakítsák el őket egymástól. 

H.Mónika és családjának otthonaForrás: F. Steinmetz Anikó

Ők védtelenek, semmiről sem tehetnek, nem szeretném, ha bármi is rajtuk csattanna. Minden erőmmel meg akarom őket védeni. János és Bence még kicsik, de Márk már kérdez. Neki egyelőre azt mondtuk, hogy az anyukája kórházban van

– tette hozzá a férfi, aki azóta is a válaszokat keresi párja tettére