A terézvárosi rendőrök keresik azt a négy embert, akik telefonokat és laptopokat loptak egy üzletből – írja a Police.hu.

Négy ismeretlen férfi 2018. április 16-án hajnalban betört egy Budapest VI. kerületi üzletbe, és onnan telefonokat és laptokokat loptak el.

Az első személy körülbelül 160 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, sálat, kék kabátot, terepmintás nadrágot és fekete cipőt viselt.

Társa körülbelül 170 centiméter magas, ő fekete símaszkot, fekete felsőt, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.

Második társa körülbelül 175 centiméter magas, aki szintén fekete símaszkot, narancssárga csíkos szürke felsőt, oldalán fehér csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Harmadik társa körülbelül 185 centiméter magas, fekete símaszkot, sárga csíkos fekete felsőt, bordó nadrágot és zöld cipőt viselt.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenes 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámot, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.