A Soros-szervezetek akarják végrehajtani a népességcserét

2018.06.09. 12:18

A kormánypártok szerint a Soros-szervezetek az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak, ezért ellenük küzdeni kell.

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője szombaton Budapesten újságíróknak azt mondta,

a legtöbben ma már látják Európában, hogy pénzügyi és politikai befolyással dolgoznak a Soros Györgyhöz köthető szervezetek azon, hogy végrehajtsák a népességcserét; migránsokkal akarják elárasztani Európát és legalizálni akarják az illegális migrációt.

Ezeknek a szervezeteknek mindenhol vannak kapcsolatai, így Brüsszelben több uniós intézményben, az ENSZ-ben és Magyarországon is - mondta Hollik István, hangsúlyozva: nyíltan harcolni kell ellenük, "rájuk kell mutatni", mert csak így lehet megvédeni Magyarországot.

Illegális bevándorlók várakoznak elszállításukra Millenium néven ismert sátortáboruk felszámolása közben Párizs egyik külső kerületében 2018. május 30-án.Forrás: MTI/AP/Thibault Camus

Hozzátette: ennek a harcnak az első lépése az az akcióterv, amely most a parlament előtt van. Az alkotmánymódosítás megtiltja idegen népesség betelepítését az országba, a Stop Soros törvénycsomag pedig bünteti az illegális migrációt - tette hozzá a politikus.