Tovább folytatódik az LMP szétesése, hihetetlen mélységben vannak a zöld politikusok. Egy újabb kiszivárgott belső levelezésből kiderült, hogy most azért estek Sallai R. Benedek torkának a párttársai, mivel utóbbi, a nemrégiben lemondott társelnök, Szél Bernadett ellen egy újabb fegyelmi eljárást kezdeményezett. Sallai a maga szokott stílusában válaszolta meg a párttársai kritikáját, és úgy fogalmazott: „Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék.” Majd végezetül a folytonos szivárogtatáson feldühödve kifejtette: „aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán”.

Sallai állítása szerint azért kezdeményezett újabb fegyelmi eljárást a már egy korábbi eljárás hatására lemondott pártelnökkel szemben, mert állítása szerint Szél 17 ponton sértette meg az alapszabályt. 

Sallai Róbert BenedekForrás: MTI/Kovács Tamás

Nos, a mostanában nem épp az erős csapatszelleméről híres LMP-s párttársai neki is estek a már korábban szintén egy fegyelmi következtében kizárt, majd visszavett Sallainak.

A párt volt elnökségi titkára a tőle megszokott stílusban válaszolt a kritikára: Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék, tudtommal tag vagyok jelenleg, jogom van megkérdőjelezni bárkinek a döntéseit/lépéseit a közösségen belül.

Az LMP-s politikus elmondta, hogy „Detti” is kezdeményezett ellene fegyelmi eljárást, amiért – állítása szerint – nem haragszik rá, viszont „áldozati idiótaságát meg hagyjuk már...”.

A levelei kiszivárgásán háborgó Sallai végezetül nem hazudtolta meg önmagát, hiszen úgy zárta sorait: aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán.