Korábban gyilkolhatott is a futónőre támadó férfi

Vágólapra másolva!
Makai Viktória, a megtámadott többszörös bajnok futónő szerint a támadója azt mondta neki, hogy korábban már gyilkolt embert, valamint mindig hord magánál fegyvert. A férfi ügyvédje tagadja a nő állításait – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A megtámadott Makai Viktória a blogján írja, hogy a 37 éves férfi arról beszélt neki, miközben próbálta megerőszakolni, hogy az apja 25 éves koráig bántalmazta őt, majd bocsánatot kért a nőtől mert tudja, hogy rossz lesz, és meg fogja bánni, amit tesz – írja a Bors.

– próbálta meggyőzni a férfit Makai Viktória, de a támadó nem volt hajlandó elengedni, pedig a nő még pénzt is felajánlott neki.

A nő elmondása szerint a támadó az erőszak közben elmondta neki, hogy korábban a barátnőjét is megverte, amikor az megcsalta, és hogy szokott járni prostituálthoz, de nincs nemi betegsége. Makai Viktória ezek után

megkérdezte a férfitól, hogy ölt-e már embert, mire a férfi azt válaszolta, hogy igen.

A férfi azt is elmondta neki, hogy szokott magánál fegyvert hordani, és akkor is volt nála.

– írta a beszámolójában Makai Viktória.

A történtek a nő elmondása szerint azóta is hatással vannak a szexuális életére, és félni kezd, ha futóruhás férfit lát. A férjével önvédelmi küzdősportórára járnak.

A férfi ügyvédje a lapnak tagadta, hogy igazak lennének Makai Viktória állításai.

– mondta Vidákovics Béla.

Ahogy korábban írtuk, Makai Viktória futónőt októberben futás közben egy férfi megpróbálta megerőszakolni, ami

csak azért nem sikerült, mert a férfinak nem volt megfelelő erekciója.

A kétgyerekes anyát a férje mentette meg, aki a nő után indult.

A rendőrök először a munkahelyén keresték a támadót. Az üzletvezető elmondta a rendőröknek, hogy a férfi felesége nemrég azt kérdezte tőle üzenetben, hogy mi történt a férjével, mert véresen ment haza egy céges rendezvényről. Ezek után a rendőrök a támadó házához mentek, ahol

a férfi a kamrában, meztelenül próbált meg elbújni egy hűtő mögött.

A ruháit ugyanis a támadás helyszínén hagyta. A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van.