A Fradi sztárját kihasználva akart komoly pénzhez jutni a csaló menedzser

Katrine Lunde Haralsden, Raphaelle Tervel és Eduarda Amorim valamint a Dajka Bettina és Szamoránsky Piroska a női kézilabda NB I döntőjének második mérkőzéseként vívott FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC találkozón
Vágólapra másolva!
Saját klubjának átverésére akarta rávenni a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott sztárjátékosát egy magyar menedzser – tudta meg a PestiSrácok.hu. A lap úgy tudja, a menedzser azt hazudta, hogy más csapatok érdeklődnek a játékos iránt, így akart új, magasabb fizetést kicsikarni az egyébként érvényes szerződésű játékosnak. Az új szerződésből persze ő is komoly jutalmat kapott volna.
Vágólapra másolva!

A játékosügynök a PestiSrácok szerint egy másik, elismert klubot is bevett volna az ügyletbe, amelynek az érdeklődő szerepét kellett volna alakítania.

Az ügyleten természetesen mindenki bukott volna, kivéve a nagyot kaszáló menedzsert.

A lap információi szerint az üzletből azért nem lett semmi, mert a sztárjátékos elhajtotta a menedzsert.

A sportmenedzserek körül mindig forr a levegő, sokan héjáknak tartják őket, akik csak a saját megélhetésüket tartják fontosnak, a velük szerződésben álló, bennük bízó sportoló érdekeit pedig nem, vagy alig képviselik.

Sok példát láthattunk erre a világban, elsősorban a magyar és a nemzetközi foci szolgáltat több elrettentő példát, zsákutcába futó sportkarriert, melyhez vastagon volt köze a menedzsereknek

– írja a PestiSrácok.

Példaként említik Dzsudzsák Balázst, aki a jól teljesítő holland PSV Eindhovenből az alig ismert, orosz Anzsi Mahacskalához igazolt, ahol ugyan jól keresett, de nem biztos, hogy a legjobbat tette a pályafutása csúcsán lévő magyar válogatott játékosnak, akitől sokan többet vártak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!