Bűnözőként is keresik az eltűnt villanyszerelőt

Orlik Vilmos, eltűnt villanyszerelő
Orlik Vilmos, eltűnt villanyszerelő a rendőrség körözési listáján és az elűnt személyek listáján is szerepel
Vágólapra másolva!
Lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt elfogatóparancsot adtak ki Orlik Vilmos ellen, amit a rendőrség is közzétett a honlapján, miközben eltűnt személyként is keresik a villanyszerelőt. Az ügy érdekessége, hogy 3 évvel ezelőtt adták ki a parancsot a férfi ellen. Csakhogy azóta letartóztatták Orlik jómódú főnökét, akinek köze lehetett az eltűnéséhez. Az elfogatóparancs viszont még érvényben van. 
Vágólapra másolva!

Orlik Vilmos fia tavaly júniusban beszélt arról, hogy 67 éves apjának eltűnése napján a férfi főnöke, egy jómódú, győri vállalkozó, É. Imre tüzet rakott a tanyáján. A rokon szerint így akarta eltüntetni egy bűncselekmény nyomait.

– mondta a villanyszerelő felesége a Borsnak.

Az eltűnt villanyszerelő a rendőrség körözési listáján és az elűnt személyek listáján is szerepel Forrás: Police.hu

– tette hozzá az asszony.

Tartozott neki volt főnöke

Ahogy megírtuk, egy másik villanyszerelő is eltűnt, Mácsik Zoltán március végén találkozott

korábbi főnökével, a győri vállalkozó É. Imrével, aki nagyjából 3 millió forinttal tartozott neki.

Egy Győrhöz közeli benzinkúton látták őket utoljára, ahonnan mindketten a saját autójukkal hajtottak el. Orlik Vilmos is villanyszerelőként dolgozott É. Imrének, és ő is Győrben találkozott a főnökével, aztán nyoma veszett. Ennek már több mint három éve.

Akárcsak Mácsiknak, Orliknak is több millió forinttal tartozott

a vállalkozó, akinek a környezetéből nemcsak a két szerelő, hanem az egyik szomszédasszonya is eltűnt. A rendőrség nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal gyanúsította meg a férfit, aki ma előzetes letartóztatásban van.