Azért darabolta fel élettársát, mert az agresszív volt vele

Vágólapra másolva!
Egy Bécsben dolgozó jászladányi nő meggyilkolta, majd feldarabolta az élettársát a gyanú szerint. Eztán egy telekocsival Magyarországra hozta a férfi darabjait. Itt az anyja segítségével savval leöntötték a maradványokat és egy zsákban elrejtették Jászalsószentgyörgy határában, egy öntöző csatornában, ahol gyerekek találták meg. A nő azért gyilkolta meg a férfit, mert az agresszív volt vele - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Igazi lincs hangulat van abban az utcában, ahol a gyilkos nő családja lakik, a helyiek már csak darabolós Szilviának csúfolják. A család egy éve költözött Jászladányba, de a szomszédok máris azt szeretnék, ha elköltöznének.

A Bors információi szerint a nő tavaly ősszel ismerkedett megy a férfival, akivel egy albérletben laktak. Azért gyilkolta meg az élettársát, mert az erőszakossá vált és többször bántotta.

A 27 éves nő egy vita után leszúrta, majd a feldarabolta a holttestet, levágta kezeket, a lábakat és a fejet, majd egy telekocsival Magyarországra hozta.

Forrás: Police.hu

A gyilkos anyja már a börtönre készül

Szilvia anyja egy házban él a másik lányával, Katival, akinek két gyereke van. A lapnak megszólalt a nő volt párja, a gyerekek apja.

– mondta lapnak a férfi.

Ennyi sósavat még nem adtak el a településen

A gyilkos nő anyja az egyik helyi üzletben vette meg a sósavat, amivel a bizonyítékokat akarták eltüntetni.

– mondta az üzlet egyik alkalmazottja.

A sósav miatt a rendőrök is érdeklődtek a boltban, így találták meg a családot. A zsákban, amiben a holttest volt találtak ruhákat és törülköző darabokat is, amik egy bécsi szállodából származtak. Az áldozat, a 32 éves külföldi férfi pedig szerepelt a német hatóságok adatbázisában.

A helyiek azt beszélik, hogy Szilviának alvilági kapcsolatai is voltak. Egy másik ügy miatt hívták haza a rendőrök Bécsből, tanúként hallgatták ki, amikor rátértek a feldarabolt holttest ügyére. Ezek után beismerte mindent és letartóztatták. Az anyját bűnpártolással gyanúsítják, akár öt évre is börtönbe kerülhet, jelenleg szabadlábon védekezik.

Ahogy korábban megírtuk, bicikliző gyerekek találták rá egy feldarabolt férfi holttestére március elején.