A politikusként megbukott Vona Gábor tart előadást a jó vezetésről

Vágólapra másolva!
"Hogyan lesz valakiből vezető" címen tart workshopot Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke egy dunai rendezvényhajón. Ez különösen vicces annak fényében, hogy Vona háromszor bukta el a miniszterelnök-jelöltséget, és a Jobbik elnökeként, a pártnak egy óriási adósságot összehozva, erkölcsileg és pénzügyileg is a csőd szélére tolva hagyta el a vezetői széket a tavaly áprilisi választásokat követően. Mindenesetre most Vona önbizalomban nem szűkölködő felhívásban közli, hogy "mindössze" 8500 forintért szívesen osztogat tanácsokat politikai vezetésből úgy, hogy maga soha nem került még az ország vezetésének közelébe sem.
Vágólapra másolva!

A most épp influenszerként ténykedő és a világ nagy dolgain merengő Vona

vezetőképzőt tart április elején egy dunai rendezvényhajón, egyébként épp a csúfos bukásának évfordulójához közeli időpontban.


Így kérdés, hogy mennyire tudja majd eljátszani a sikeres vezető szerepét Vona, de valószínűleg a rutinos porszívóügynöknek ez a kihívás nem okoz majd gondot.

Forrás: Facebook

A Jobbik volt elnöke egy önbizalomból nem szűkölködő felhívásában igyekszik toborozni a népet az előadására. Ebben így ír magáról: "12 évig pártelnök, 8 évig országgyűlési képviselő, 4 évig frakcióvezető és 3 alkalommal miniszterelnök-jelölt voltam."

Nem akarnánk ünneprontók lenni, de azért tegyük hozzá gyorsan hozzá, hogy

lehet hogy háromszor volt miniszterelnök-jelölt, de épp ennyiszer csúfosan meg is bukott ebben a szerepben. Az utolsó alkalommal pedig pártelnökként is leszerepelt, amelyről a tavalyi választás éjszakáján le is mondott.

Vona Gábor Forrás: Facebook

No, de nézzük még, hogy mivel reklámozza magát még Vona: "A politikát nem könyvekből, újságokból vagy filmekből ismerem, hanem a terepről. A valóságból. A frontvonalból. És most úgy érzem, eljött az idő, hogy az összegyűlt tapasztalatot annak, akit ez érdekel, átadjam."

Persze, azt elfelejti megemlíteni a "politika frontvonalát megjáró porszívóügynök", hogy

a Jobbik egyszer sem került az ország vezetésének közelébe se,

így félve azért hozzátennénk, hogy a politika egyik legfontosabb tapasztalatát azért mégsem sikerült Vonának begyűjtenie 8 év alatt, méghozzá azt, hogy milyen az, ha nem elég kritizálni, hanem kormányoznia is kell egy országot, és súlyos, felelős döntéseket meghoznia.

Mindenesetre a porszívóügynök-influenszer újra áruba bocsátotta magát, és most 8500 Ft-ért okítja a vezetésről az érdeklődőket.