Anya és fia árulta a kábítószert Salgótarjánban - videó

kábítószer kereskedők Salgótarján
Vágólapra másolva!
A lakásukon fogta el a rendőrség azt a 26 éves férfit és 50 éves édesanyját, akik egy rokonukkal kiegészülve pszichoaktív szereket árultak Salgótarjánban.
Vágólapra másolva!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának, illetve a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának segítségével május 29-én a hajnali órákban lakásán fogtak el két férfit és egy nőt, akik a beszerzett információk alapján új pszichoaktív anyaggal és kábítószerrel kereskedtek - írja a police.hu.

Autókat, ékszereket és tévéket foglaltak le

A nyomozók a rajtaütés után a gyanúsítottak lakásán és tartózkodási helyeiken, összesen hat ingatlanban tartottak kutatást.

Ennek során az ingatlanokban közel bruttó

440 gramm, különböző – kristályos, por, növényi törmelék – állagú anyagot találtak,

melyek kábítószergyorsteszttel történő vizsgálata különféle új pszichoaktív anyag, illetve kábítószer jelenlétét mutatta ki.

Ezen kívül találtak még több, a kábítószer értékesítéséhez, fogyasztásához használatos eszközöket, nagy összegű készpénzt és a kábítószer, új pszichoaktív anyag értékesítéséből befolyt pénzösszegből vásárolt gépjárműveket, ékszereket, nagy értékű televíziókat, melyeket a hatóság tagjai szintén lefoglaltak.

Anya és fia árulta a kábítószert

A rendelkezésre álló adatok alapján K. Dániel 26 éves, valamint édesanyja, az 50 éves B.-né R. Irén - jelenleg abasári lakos - akkor még közös salgótarjáni ingatlanában, továbbá a férfi 32 éves rokona, K. Ferenc a korábbi tartózkodási helyén 2018 novemberétől

több személynek adtak el különféle új pszichoaktív anyagnak minősülő port, valamint mefedron tartalmú kábítószert.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a 26 éves és 32 éves férfi, valamint az 50 éves nő társuk ellen - őrizetbe vételük mellett - kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja, míg a 26 éves férfi ellen kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja miatt is eljárást folytat.

A hatóság tagjai előterjesztést tesznek a két férfi és a nő letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.