Tizenhat szépség harcol a Magyarország Szépe címért - 3. rész

Magyarország szépe 2019 sajtótájékoztató Magyarország szépe 2019 döntősei
Magyarország szépe győztese nyereménye többek között egy új autó
Vágólapra másolva!
Vasárnap este újra királynőt választanak a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén. A Magyarország Szépe döntőjében 16 gyönyörű hölgy vetekszik majd a megtisztelő címért. Négyrészes cikksorozatunkban most mind a tizenhat döntőssel megismerkedhetnek. Hogy a korona végül kinek a fejére kerül, az vasárnap este 19.30-tól a Duna Televízión és a Duna Worldön kiderül. Íme az idei jelöltek, a harmadik részben újabb négy döntőst mutatunk be.
Vágólapra másolva!

Lakatos Lilla, 22 éves

Lilla 22 éves túrkevei lány, tavaly diplomázott óvodapedagógusként. Tizenhárom évig kézilabdázott, fontos számára a rendszeres sport és az egészséges táplálkozás. Sosem fogja elfelejteni, amikor édesapja infarktust kapott, és utána 3 napig válságos állapotban volt. Akkor döbbent rá igazán, milyen törékeny az élet és fontos a családi összetartás, és hogy ne halogassuk, amire igazán vágyunk. Ezért is jelentkezett idén a Magyarország Szépére.

Lakatos Lilla Forrás: Origo

Magasság: 169 cm, mellbőség: 87 cm, derékbőség: 65 cm, csípőbőség: 95 cm

Magosi Viktória, 19 éves

A budapesti lány nem indult még korábban szépségversenyen, ez az első ilyen megmérettetése. Korábban versenyszerűen jégtáncolt és hiphopot táncolt, nagyon szeret énekelni. Egyik álma, hogy eljusson Ausztráliába. Nagymamája az Egyesült Királyságban él, amikor teheti, meglátogatja. Az unokatestvére félvér, ezért küldetésének érzi, hogy felszólaljon a rasszizmus ellen. Az állatvédelem elkötelezettje, győzelme esetén a kisállatok örökbefogadása mellett kampányolna.

Magosi Viktória Forrás: Origo

Magasság: 167 cm, mellbőség: 84 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 90 cm

Márki Adél, 19 éves

Adél Dabason él a családjával, egy öccse van. Szeret csapatban dolgozni, jó szervezőkészsége van. Szívesen olvas az egészséges életmódról, a test, a hormonháztartás működéséről. A versenyt nagyon jó lehetőségnek tartja a kiugrásra, a médiában való elhelyezkedésre. Nagyon szeret főzni. A családja mindenben támogatja, és mindenben összetartanak, ezért is fájó emlék számára nagypapája halála.

Márki Adél Forrás: Origo

Magasság: 166 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 60 cm, csípőbőség: 85 cm

Markóczy Annamária, 24 éves

Annamária jelenleg Dániában él, mérnöknek tanul. Imád sportolni, számos sportágat kipróbált már, úszott, röplabdázott, teniszezett és gyerekkora óta síel. Hobbija az utazás, a családjával együtt szeretnek új tájakat felfedezni. Saját magának szeretne bizonyítani a versenyen, új kihívásként éli meg a döntős szereplést.

Markóczy Annamária Forrás: Origo

Magasság: 178 cm, mellbőség: 90 cm, derékbőség: 64 cm, csípőbőség: 86 cm