Gyurcsány újbudai polgármestere meg akarja akadályozni a szuperkórház felépítését

László Imre ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ bemutató beszél kivetítő Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY TÁRGY vezető
Budapest, 2017. november 18. László Imre, a Demokratikus Koalíció (DK) egészségügyi kabinet vezetője beszédet mond a pártja országos választási programbemutató salgótarjáni rendezvényén 2017. november 18-án. MTI Fotó: Komka Péter
Vágólapra másolva!
László Imre, XI. kerületi Gyurcsány-párti polgármester leállítaná az újbudai szuperkórház építését. Hőgyész után tehát Budapesten sem kellett sokat várni arra, hogy a balliberális ellenzék megkezdje a rombolást az egészségügyben is. Az újbudai polgármester egyébként - orvos.
Vágólapra másolva!

Leállítaná az újbudai szuperkórház építését László Imre, a kerület gyurcsányista polgármestere. A politikus a balliberális Hirklikknek azt mondta, hogy felesleges a kormány szuperkórház építésére vonatkozó terve, amelyet a XI. kerültben képzeltek el, és ha lesz lehetősége, akkor leállítja az építkezést. A Hírklikk cikkét egyébként a régi balliberális világ egyik tipikus újságírója, Németh Péter írta.

László Imre is nekikezdett a rombolásnak Forrás: MTI/Komka Péter

László kijelentése annak fényében is megdöbbentő, hogy az Origo pár napja számolt be arról, hogy Hőgyészen csak 9 nap kellett az ellenzéknek, hogy elkezdjen rombolni. Hőgyész előző, kormánypárthoz közel álló vezetése a helyiek legnagyobb örömére 76 millió forintért felújította a település orvosi rendelőjét, csakhogy az október 13-án megválasztott ellenzéki polgármester és a mögötte álló képviselő-testületi többség úgy döntött, kiárusítja az épületet.

A Tolna megyei településen tehát mindössze 9 nap kellett az ellenzéknek a rombolás megkezdéséhez.

Természetesen Budapesten is észlelhető a balliberális oldal rombolási szándéka, amit most csak megerősít László Imre kijelentése.

Az azért különösen megdöbbentő, hogy László Imre nem akarja a szuperkórházat, mert orvos. Nyilvánvaló volt, hogy az egészségügyre való állandó ellenzéki hivatkozás csak kampányszöveg, de megdöbbentő, hogy ennyire hamar kiderült: nem gondolták komolyan az egészségügyi fejlesztéseket.

László Imre a kommunista pártállamban katonaorvos volt, egészen pontosan 1984-ben a hírhedt honvédelmi miniszter, Czinege Lajos nevezte ki kiképző főorvosnak. Innét indult a karrierje. A következő nagy ugrás életében a Horn-kormány idején következett. És most, Gyurcsány Ferenc pártja képviselőjeként, 73 évesen Újbuda polgármestere lett. És abban bízik, hogy nevéhez kapcsolódhat egy gyalázatos kórházrombolás.

Van, ahol csak 9 nap kellett az ellenzéknek, hogy elkezdjen rombolnihttps://www.origo.hu/itthon/20191027-hogyesz-felujitott-rendelot-eladjak.html?fbclid=IwAR1KOyVlc7NX9YvrlgLrY8OzFdYqMK9FcmCnwImkGbbBuUXnny4KvbGEjJ0