A hazudozó, teszetosza Karácsony Gergely sorra követte el a baklövéseket

Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely az elmúlt öt évben nemcsak a kerületét nem tudta normálisan vezetni, nemcsak ott rángatták a szocialisták dróton, hanem a főpolgármester-választás során is lépten-nyomon nevetséges hibákat követett el, ami bizonyítja, hogy a zuglói polgármester gyenge, tájékozatlan ember, aki politikusnak teljesen alkalmatlan. Ezt az alkalmatlanságát az elmúlt 5 évben rendszeresen bizonyította Zuglóban, ahol minden nagyobb beruházásból botrány lett: nem volt ez másképp a napi egymillió forint veszteséget termelő parkolással és a Pillangó park felújításával sem. Ráadásul több ízben is bizonyította tájékozatlanságát, tudatlanságát is.
Vágólapra másolva!

Egyedüliként veszteséges parkolást hozott össze Karácsony Budapesten

Karácsony zuglói ténykedésének hatására megvalósították a fizetős parkolást Zuglóban.

Aztán 2019 februárjában kiderült, a zuglói önkormányzatnak egészen egyedi és elképesztő módon még a Karácsony polgármestersége alatt bevezetett parkolási rendszere is hihetetlenül veszteséges.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Sokáig úgy nézett ki, meg sem valósul a projekt, azonban a sikertelen próbálkozásokat követően 2017 szeptembertől nagy nehezen elindították. Azonban a számok nem hazudnak,

az új XIV. kerületi parkolási rendszer a legdrágább lett egész Budapesten.

Várnai László, a CivilZugló Egyesület helyi képviselője hozta nyilvánosságra, hogy ez

2017-ben (ami egyébként nem is teljes év volt) 489 789 820, egy évvel később pedig 249 439 981 forint veszteséget termelt a városházának.

Vagyis az alkalmatlan Karácsony még egy parkolási rendszert - aminek egyetlen lényegi eleme a pénz beszedése a meglévő parkolóhelyekért - sem tud veszteség nélkül üzemeltetni. Az alkalmatlan polgármester 2018 novemberében ígért százórányi ingyenes parkolást a XIV. kerületi autótulajdonosoknak, majd a parkolási botrány kirobbanását követően, 2019 májusában azt, hogy a zuglóiak számára ingyenes lesz a parkolás idén júniustól.

Persze, ebből sem lett semmi, kiderült, hogy Karácsony ebben is hazudott.

A Pillangó parknál is csak visszaéléseket és sikertelenséget tudnak elkönyvelni

Ha van olyan beruházás a parkolás mellett Zuglóban, ami Karácsony Gergely polgármester alkalmatlanságának jelképévé vált, az a Pillangó park felújításának projektje volt.

A beruházás már a közbeszerzési eljárás során bűzlött, hiszen az alkalmassági feltételeket úgy írták ki, hogy lehetőleg csak a végül nyertes konzorcium, a Parkfenntartó-DeerGarden konzorcium jöjjön ki győztesen az eljárásból.

Forrás: Ripost

A cél az lehetett a Pillangó parknál is, hogy mindenképp a baráti cég legyen a befutó, hiszen így lehet folytatni a mutyigyanús ügyleteket, amiben - ahogy az Karácsony őszödi beszédéből kiderült - a helyi szocialisták, Tóth Csaba vezetésével, nagy rutinnal rendelkeznek. Karácsony előbb erőtlenül tiltakozott a versenyszűkítő feltétel ellen, aztán gyáván engedett a helyi szocialisták nyomásának, és maradt a haveri konzorcium győzelmét célzó kritérium.

Vagyis az alkalmatlan Karácsony itt is szemet hunyt a visszaélés felett.

Csődközeli helyzet volt Zuglóban, de megmentette Tarlós pénze, amit igyekezett saját sikerként beállítani

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Karácsony Gergely azzal hencegett el pénteken, hogy Zugló számláján 3 milliárd forint van.

A gond ezzel a kijelentéssel csak annyi, hogy Tarlós István csütörtökön jelentette be, hogy szerdán utalták el az iparűzési adóból járó 3,8 milliárd forintot a kerületnek.

Vajon hová tűntette el Karácsony két nap alatt azt a 800 millió forintot, ami hiányzik az utaláshoz képest?

Íme egy videó az újfent hazugságon kapott polgármesterről:

Fogalma sincs, Budapesten mi hol van - és egyáltalán mi történik?

Korábbi cikkünkben összesítettük Karácsony bénázásait is, amelyek közül talán a legjellemzőbbek azok voltak, amikből kiderül, hogy Karácsonynak fogalma sincs arról, hogy a városban, ahol él, mi merre található, és egyáltalán mi történik.

Emlékezetes, hogy a Pesti Srácoknak adott interjúban Csepelt Észak-Pestre helyezte.

Karácsony: "Én konkrétan az észak-pesti fejlesztésekről beszélek. Az egész csepeli fejlesztés a Galvani-híddal, és a ...PS: "Akkor Dél-Pest, nem Észak-Pest, ugye? Észak-Pestet mondott!" Karácsony: "ööö... Csepelről beszélek. Igen. Igen. Tehát a csepeli fejlesztések ott... ott."

Még saját kerületében is eltévedt.

Döbbenetes, de azt sem tudta, hogy az elviekben általa irányított Zugló emblematikus tere, az Örs vezér tere saját önkormányzata tulajdonában van. Így aztán nyilvánvaló, akkor sem hajtana végre a kerületben semmi fejlesztést, ha Zuglót nem lopták volna szét Karácsony mögül a szocialisták, és lenne rá pénz.

A Városliget is Zugló része, kiderült azonban, hogy

Karácsony azt sem tudja, hogy a Nemzeti Múzeum nem ott van, hanem a Múzeum körúton.

Ezeknél is kínosabb volt azonban az, amikor a Hajógyári-szigetet lezáró cirill betűs sorompó ellen tiltakozott, mert nem vette észre, hogy az csak egy film díszlete, és a szigetet senki nem zárta le.

Forrás: Origo

A teszetosza, csetlő-botló Karácsony kampányának nem is lehet talán más jelképe, mint a sajtótájékoztató, amikor beállt az őt és bohócjelölttársait kifigurázó plakát elé, észre sem véve, hogy miközben beszél éppen életre kelti a plakáton virító nevetséges bohócot.