Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tizenhat szépség harcol a Magyarország Szépe címért - 2. rész

Magyarország szépe 2019 sajtótájékoztató döntősei
Magyarország szépe 2019 döntősei
Vágólapra másolva!
Vasárnap este újra királynőt választanak a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén. A Magyarország Szépe döntőjében 16 gyönyörű hölgy vetekszik majd a megtisztelő címért. Négyrészes cikksorozatunkban most mind a tizenhat döntőssel megismerkedhetnek. Hogy a korona végül kinek a fejére kerül, az vasárnap este 19.30-tól a Duna Televízión és a Duna Worldön kiderül. Íme az idei jelöltek, a második részben újabb négy döntőst mutatunk be.
Vágólapra másolva!

Hegedűs Zoé, 22 éves

Zoé Budapesten él, és jelenleg az IBS végzős közgazdaságtan szakos hallgatója, januárban fog államvizsgázni. Korábban több évig versenytáncolt, de már több mint két éve szabadidejét a sport tölti ki. Hetente 4-5 alkalommal jár edzőterembe, és nagyon fontos számára az egészséges életmód. Szeret a konyhában kísérletezni különböző diétás és reformsütikkel. Nagyon szeret utazni, új élményekkel gazdagodni. Kitartónak, határozottnak és jó problémamegoldónak tartja magát. Szerinte a leendő szépségkirálynőnek nemcsak külsőleg, hanem mentálisan is felkészültnek kell lennie a címmel járó feladatokra.

Hegedűs Zoé Forrás: Origo

Magasság: 172 cm, mellbőség: 92 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 93 cm

Kis Virág, 20 éves

Virág a családjával él Győrben, a Széchenyi István Egyetem sportszervezés-rekreáció szakán tanul. Gyermekkorában versenyszerűen táncolt, hiphopot és latin táncokat. Előbbiben többszörös magyar bajnok egyéniben, párosban és csapatban is. Néhány éve a tánccipőt sportcipőre cserélte, atlétika edzőként 5-8 éves gyerekeknek tart játékos és vidám foglalkozásokat. Hatalmas capuccino rajongó, bármerre jár a világon, mindenhol megkóstolja. Imádja a focit, rendszeresen jár meccsekre, nem csak Magyarországon. A versennyel modellkarrierjét szeretné építeni. Szerencsésnek tartja magát, mert összetartó, támogató családban él.

Kis Virág Forrás: Origo

Magasság: 174 cm, mellbőség: 93 cm, derékbőség: 63 cm, csípőbőség: 93 cm

Kiss-Juhász Vivien, 24 éves

Vivien Budapesten él, és ügyfélszolgálati asszisztensként dolgozik, emellett műszempilla-építéssel foglalkozik. Büszke rá, hogy a saját lábán áll, eltartja magát. Korábban indult már más versenyen, de úgy érzi, mentálisan most érett meg arra, hogy a Miss World Hungary címért versenybe szálljon. Számára a futás, az edzőtermi edzés az igazi kikapcsolódás. Szülei válása nagyon megviselte, de mindkettejükkel jó a kapcsolata. Három féltestvére van. Minden hétvégén hazautazik a családjához. Imád a nagymamájával főzni, akivel a konyhában az élet fontos dolgait is megbeszélik.

Kiss-Juhász Vivien Forrás: Origo

Magasság: 169 cm, mellbőség: 77 cm, derékbőség: 66 cm, csípőbőség: 93 cm

Kövesi Zsuzsanna, 25 éves

Zsuzsanna Miskolcon született, Budapesten él a barátjával. Szenvedélye a kávékészítés és a kutyák megszépítése. Tizenkét évig versenyszerűen judózott, a válogatott tagja volt. A küzdősport kitartásra, alázatra és precizitásra nevelte. Szabadidejében szívesen süt-főz, túrázik és fest. Nagy álma, hogy láthassa a sarki fényt.

Kövesi Zsuzsanna Forrás: Origo

Magasság: 164 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 83 cm

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről