Gyurcsány miatt alaposan megkapta a magáét a Jobbik szóvivője

2019.01.11. 11:31

Nem kímélték a volt Jobbik-szavazók az árulásával kérkedő Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivőt, aki közösségi oldalán tette közzé Soros György lapjának, a Magyar Narancsnak adott interjújáról beszámoló cikket. Mirkóczki azt találta mondani az interjúban, hogy szerinte „a legsötétebb Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van”. Nos, a 2006-os rendőrterrort átélő, és szemkilövetésekre, az emberek válogatás nélküli összeverésére, kardlapozásokra még elevenen emlékező, és azt átélő, volt Jobbik-szavazók nem igazán értettek egyet Mirkóczkival, amelyet kifejezésre is juttattak. Többek közt „árulónak”, „a haza szégyenének” nevezték a szóvivőt. „Ez már nem jobbik ez már csak egy sz.rkupac” – írták.

Mirkóczki Ádám a csütörtöki interjújában azon is sajnálkozott, hogy nem léptek vissza több körzetben a baloldali jelöltek javára.
A politikus amúgy Egerben indulna polgármesterjelöltként, és arra számít, hogy a baloldal nem indítana ellenjelöltet. Innentől kezdve csak fokozódott az egységfrontos gondolat, ami a Jobbik kommunikációs igazgatójának vallomásához vezetett.

Ha 3-5 szimbolikus körzetben visszalépünk, akkor ma nincs kétharmad. Ez generálhatott volna a többi pártnál olyan nyomást, ami alapján ők is visszaléptek volna a javunkra. És ma több mandátummal rendelkeznénk mi is, ők is.

Forrás: Facebook

Nem mindenki gondolja így a Jobbik szavazótáborában, és sokan kifejezésre is juttatták Mirkóczki újabb árulásával kapcsolatos erős ellenérzéseiket.

Íme néhány a volt Jobbik-szavazók haragos bejegyzéseiből:

Mirkóczki testvér-elvtárs. Magának a gyurcsányi- éra immáron aranykorrá nemesedett. Ez a legpofátlanabb,legaljasabb,legembertelenebb politikusi megnyilvánulások egyike az elmúlt évtizedben. Milyen ,,ember" maga?

Forrás: Facebook

 

Mirkoczki, te haza szegyene!!!

Forrás: Facebook

Amikor a jobbik nem szavazta meg kvótaügyben az alkotmánymódosítást, minden értelmes ember számára világossá vált, hogy nem egy nemzeti érzelmű párt, és gyakorlatilag folyamatosan átverte a rá szavazókat. Amit most műveltek, az szembeköpése minden nemzeti érzelmű szavazótoknak. Nem ezért választottak képviselőnek benneteket, hogy balliberálisokkal lépjetek koalicióra, sőt kiderüljön rólatok, hogy valójában ti magatok is balliberálisok vagytok, akik trójai falóként viselkednek a nemzeti oldalon.”

Forrás: Facebook

 

Mostmár kérdőjel nélkül lehet mondani Rád, hogy ballib kö*cög vagy.

Forrás: Facebook

 

Mocskos állat vagy, a szemkilövető gyurcsótány valagát nyalod már????  

Forrás: Facebook

 

Gratulálok az okos nyilatkozathoz ezzel biztos kiesik a parlamentből a jobbik! A Vona az Öt százalékra hajtott te meg a kiesésre!

Forrás: Facebook

 

Áruló vagy!!!

Forrás: Facebook

 

Ez már nem jobbik ez már csak egy sz.rkupac!!!!!

Forrás: Facebook

 

Kifejtené, hogy Gyurcsány mivel volt demokratikusabb, mint O:V.? A szemkilövetés miatt? A Jobbik valójában egy bal oldali párt, mindig is az volt, csak eddig el tudták titkolni. Ma viszont már mindenki tudja, hogy mi az igazság. Nem véletlenül hagyták ott magukat a valódi jobbos értékrendű emberek.

Forrás: Facebook

 

Adj 1 nyelvest Gyurcsánynak..........Ádi

Forrás: Facebook

KAPCSOLÓDÓ CIKK