Ököllel támadtak egy diákra egy hajdúhadházi iskolában

Vágólapra másolva!
Az áldozatnak az volt a bűne, hogy levágta az egyik kiskorú ismerőse haját, de a frizura nem tetszett a testvéreinek, ezért másnap megverték az iskolában, óra közben.
Vágólapra másolva!

Tavaly májusban történt, hogy egy kisdiák egy hajvágó géppel levágta szintén gyerek ismerőse haját. A frizura nem tetszett a kiskorú 19 éves testvérének, ezért a másik, 17 éves testvérével együtt másnap reggel bementek a hajdúhadházi általános iskolába, hogy megkeressék a "fordászt." Az osztályteremben, matek óra közben rátámadtak a diákra. Az órát tartó tanár megpróbálta kiküldeni a támadókat a teremből, nem sikerült neki.

A 19 éves testvér azt mondta, megöli a "fordászt", majd többször ököllel rátámadt, miközben a testvére bíztatta.

A tanár megpróbálta őket leállítani, arrébb akarta lökni a 19 éves támadót, de megint nem járt sikerrel. Segítséget hívott.

A testnevelő tanár és az igazgató-helyettes is a ki akarta küldeni az iskolából a támadókat.

A 19 éves testvér ekkor megfogta az igazgató-helyettes alkarját és eltolta magától, majd üvöltözni kezdett vele.

Végül sikerült kiküldeni a támadókat az épületből. A megtámadott diák 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - írja Origónak küldött közleményében a Debreceni Törvényszék.

A támadók ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség. Az ügyet hétfőn tárgyalja a Debreceni Járásbíróság.