A XV. kerületi rendőrök fogták el azt a nőt, aki egy idős férfitől több mint hárommillió forintot csalt ki. Még tavaly decemberben ismerkedtek meg, és a nő különféle indokokkal vett át pénzt az átvert férfitől.  

A 24 éves budapesti S. Jennifer 2018 decemberében megismerkedett egy idős férfival, majd több hónapon keresztül rendszeresen hívta telefonon, és különféle indokokkal – áldozatát becsapva – pénzt kért tőle. S. Jennifer a személyes találkozók során a rendelkezésre álló adatok szerint több mint hárommillió forintot vett át az idős férfitől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói végül 2019. április 17-én délelőtt fogták el a csaló nőt, amikor ismét találkozott az idős férfivel Budapest XIV. kerületében, a Bosnyák téren, hogy átvegyen 40 ezer forintot. A rendőrök az átadást követően elfogták a nőt és lefoglalták a nála lévő pénzt - olvasható a police.hu oldalán. 

Forrás: police.hu

A nyomozók S. Jennifer lakásán mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, valamint zálogjegyeket találtak és foglaltak le. A rendőrök miután előállították a nőt, csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.