Patkányozással reagált Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője arra a hírre, hogy az elmúlt hónapban tovább nőtt a Fidesz támogatottsága, miközben a szocialistáké csökkent.

„Sok a patkány Magyarországon” – mindezt Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője reagálta arra a műsorvezetői felvetésre, hogyan lehetséges, hogy a Fidesz támogatottsága növekszik, addig az MSZP-é csökken vagy stagnál. Ennek mi az áthallása? – tette fel ezt követően a kérdést a műsorvezető. Bangóné erre azt mondta, „mindenki úgy gondolja, ahogy akarja”. Az erről szóló felvételt alább tekinthetik meg.

Bangóné nem először hívja fel magára a figyelmet gyalázatos vagy éppen szánalmas megszólalásaival és cselekedeteivel. Legutóbb képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra. 

Ahogy az Origo beszámolt róla, február 18-án az Országgyűlés Mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutattak. A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen.

Forrás: MTI

Az biztos: a Fidesz szavazóinak patkányozása minden eddigi határon túlment, sokmillió embert gyalázott az MSZP politikusa.