Bajkai: Igenis van igény a párbeszédre

Vágólapra másolva!
Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában az EP választás kampányáról, fontosságáról, céljáról is beszélt.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, a Fidesz egészen az EP választásokig folytatja az aláírásgyűjtését, amelyben Orbán Viktor programjához kérik az emberek támogatását az utcán és a lakásokban egyaránt. Saját tapasztalatai kapcsán azt jegezte meg, amikor az utcán állt az aláírásgyűjtő pult mellett, akkor a legtöbb esetben az emberek megszólították őt, a személyes véleményét kérdezve, majd elmondva. Hozzátette,

Az is hasznos és ilyenre is volt példa, amikor kisebb viták is kialakultak. Mindezek mellett az őket felkeresők közül nem kevesen vannak olyanok is, akik valamilyen konkrét javaslattal állnak elő, ezeket a képviselő lejegyzeteli, mert mint elmondta, ezek között sok értékes gondolat is van.

Bajkai István beszámolt arról is, hogy az elmúlt napokban több rendezvényen is megjelent, ezek közül azt a megemlékezést emelte ki, ahol Buzánszky Jenőre, az Aranycsapat kiváló labdarúgójára emlékeztek a Bazilika altemplomában. Ő maga itt arról is beszélt, hogy Buzánszky Jenő volt az, aki mondta és meg is mutatta, mindig érdemes és kell újrakezdeni.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.