Megszólalt az apját megölő 13 éves lány bátyja

Galgahévíz családírtás
Vágólapra másolva!
Gyerekkora óta rettegésben élt az a fiú, akinek a húga megölte az apjukat néhány napja. A 13 éves lány kést szúrt az apja hátába. A férfi előtte még megvágta a felesége nyakát, és kis híján halálra szurkálta a fiút. A lány három életet mentett meg, azóta azonban pszichológus kezeli. 
Vágólapra másolva!

„Úgy nőttem fel, hogy nem volt apám" - ezzel kezdte élettörténetét annak a 13 éves galgahévízi lánynak a bátyja, aki saját magát, illetve a családját próbálta megvédeni agresszív apjától, amikor hátba szúrta egy családi veszekedés közben. A kislány anyját a torkán, a fiatalabb bátyát hasba szúrta az apa, mielőtt meghalt. Ők túlélték az esetet, de öccsét egyelőre még kórházban kezelik.

Itt, ebben az utcában lakik a család Fotó: Csudai Sándor - Origo

A fiatal férfinak három testvére van,

egy nővére, egy öccse, és a tizenhárom éves húga. Turán dolgozik egy élelmiszerüzletben, ahol nemrég öccse is elkezdett dolgozni, akit most a kórházban ápolnak. Hihetetlen lelkierejét bizonyítja, hogy a történtek ellenére rendszeresen bejár dolgozni.

Amikor kérdeztem, hogy mi vezetett végül a családi drámához, ezt felelte:

Elmondta továbbá, hogy anyja már otthon van, ő megúszta enyhébb sérüléssel, viszont nyilván időbe kerül, amíg túlteszi magát a történteken.

Testvére viszont egyelőre még kórházban van,

állapota súlyos.

A húgának pszichológus segít feldolgozni a lelki traumákat,

amin keresztülment.