Saját magát buktatta le az alkalmatlan ellenzék Újpesten

Vágólapra másolva!
Fiala János a Civil Rádió Keljfel Jancsi! című műsorában riportot készített az újpesti botránykoalíció polgármesterjelöltjével, a momentumos majdnempolitikus Déri Tiborral, aki lehetőséget kapott volna arra, hogy bemutassa elképzeléseit, és megossza véleményét a kerületről, ám a beszélgetés teljesen más irányba kanyarodott, amikor egy megtámadott vállalkozó betelefonált a műsorba, és számon kérte a Hatvanban tavaly alig egy(!) százalékot elérő jelöltön, hogy hirtelen Újpestre átigazolva miért csak negatív kampányt hajlandó folytatni, amely ráadásul nemcsak politikai riválisai, hanem civilek, vállalkozók, magánemberek ellen is irányul - hívja fel rá a figyelmet a 888.hu
Vágólapra másolva!

A hebegő-habogó momentumos, összellenzéki Déri Tibor nemigen tudott épkézláb választ adni, a helyzet pedig később sem lett könnyebb

a botránykoalíció jelöltje számára: a betelefonáló, aki bírósági pert indított az ellenzéki jelölt hazug állításai miatt, elmondta, hogy a bírósági eljárásban bizonyítékokat fog bemutatni arra vonatkozólag, hogy az ellenzéki koalíció pénzt kért a kampányához különböző vállalkozóktól.

null

null

Az elhangzottak tehát egyértelműen arra utalnak, hogy az ellenzéki szivárványkoalíció attól a vállalkozástól is pénzt kért a kampányához, amelyet később korrupció vádjával megtámadott.

Ám itt álljunk meg egy pillanatra.

Ez az, amit úgy hívnak:

politikai korrupció.

Ha szókimondóbbak vagyunk, nevezhetjük politikai banditizmusnak is, ám az ügyefogyott polgármesterjelölt jól hallhatóan fel sem fogva az elhangzottak súlyát,

Egy biztos, a kampányuk átlépett egy határt, megtámadott magánszemélyek, megzsarolt vállalkozások, hazugság, rágalmazás.

Ez nem politika, ez nem politikusok közötti küzdelem. Egész Újpestet támadták meg, a törvényesség határait feszegetve, vagy át is lépve.

De hát ezen nincs mit csodálkozni, elítélt bűnöző is van az újpesti jelöltjeik között, a gyurcsányista Varju László (DK) ellen pedig nyomozás folyik - írja a 888.

Ez egy ilyen társulás:

a pénzért és a hatalomért bármire készek

- vonja le a következtetést a lap.