Futópályák építésével is folytatódik az Aktív Magyarország program

RÉVÉSZ Máriusz
Székesfehérvár, 2020. május 7. Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos teqballozik a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Hatvan teqballasztalt kaptak adományként magyarországi gyermekotthonok a Docler cégcsoport felajánlásaként. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A kormány 652,5 millió forintos támogatásával, összesen 1,35 milliárd forint értékben épülnek futó- és bringapályák 33 településen - mondta az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos szerdán, Csömörön.
Vágólapra másolva!

Révész Máriusz az egyik épülő bringapályán tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az Aktív Magyarországért program keretében az idén futókörök és bringaparkok építésére írtak ki pályázatot az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda szervezésében, a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ), a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége (SZEOSZ) közreműködésével.

Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos teqballozik a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson május 7-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A pályázaton elnyerhető támogatás mértéke 50 százalék, a másik 50 százalékot és a létesítmények fenntartását a pályázóknak kell állniuk. Feltétel volt a pályázatoknál, hogy a sportparkokat ingyenesen használhassák az emberek - tette hozzá a kormánybiztos.