Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten

Vágólapra másolva!
Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a kórházba, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. Szüleit hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert a fiuk rosszul van, de a szülőknek telefonáló lány rossz címet adott meg. Órákig tartott, mire kiderítették, hol van - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A fiatalok az érettségit ünnepelték egy budai házban. A lakók elmondása szerint nem volt velük semmi probléma, ám hirtelen furcsa zajra lettek figyelmesek.

Több szomszéd is arról számolt be, hogy hajnali 2 körül sikoltozásra lettek figyelmesek, majd pedig arra, hogy többen elindulnak a lépcsőn lefelé az utcára. A 17 éves fiú a második emeletről, az ablakból zuhant ki.

A ház alatt működő non-stop kisbolt eladója nem akart nyilatkozni, annyit mondott, hogy egy puffanást hallott: először azt hitte, valakit elütöttek, azután kirohant a boltból, és meglátta az eszméletlen fiút. Azonnal hívta a mentőket.

A 17 éves fiúnak eltört a gerince és a koponyájában vérömleny keletkezett. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a János Kórházba, de vasárnap délután értesítették a szülőket, hogy a fiú életét nem tudták megmenteni.

A szülők azóta is sokkos állapotban vannak. Az apa szerint nagyon sok a rejtély az ügyben, nem értik például, hogy amikor hajnalban felhívták őket a buliból, hogy a fiuk valószínűleg kábítószerezett és nagyon rosszul van, akkor miért egy pesti címet adtak meg nekik. A rossz cím miatt aztán hiába érdeklődtek a segélyhívón keresztül, órákon át nem tudták kideríteni, hol van a fiú.

A házibuli résztvevőit azóta sem tudják elérni.

A szülei nem értik, mi történhetett a 17 éves Richárddal. A rendőrség öt fiatalt állított elő az ügyben kábítószer-birtoklás és rongálás miatt.